|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Aga ma rację to może wina wadliwego dodatku. A może komputer nie może znieść takiego ciężaru? Może masz za mało Ramu. Ja mam zapchany dysk i wirusy i po zainstalowaniu Zwierzaków i Na studiach (czyli 3 dodatku) gra się potwornie tnie. Bo mój dysk mógł tylko pomieścić 14 GB albo coś koło tego
ale wracając do tematu możliwe, że twój komputer nie może udźwignąć ciężaru Simsów. Wejdź w Mój Komputer i prawym naciśnij na Dysk lokalny C i zrób właściwości. Zobaczysz ile dysk może mieć Ramu i ile zajętego miejsca. Później sprawdź wymagania dodatku przez który gra nie działa (przypominam, że wymagania na pudełku są MINIMALNE do zadziałania gry, np. jeśli będziesz mieć baaaaardzo dużą parcelę z dużym domem to może się zacinać)Pozdrawiam Nikita Ostatnio edytowane przez stagnacja : 25.01.2007 - 23:44 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja mam AMD Atlon 64 X2 3000+, POWERCOLOR RADEON X1800 GTO 256, 1,5 gb ramu, dysk 120gb. Raczej powinno isc jak potrze na pudelku. Dobra pojde do szkoly przeskanuje calego kompa i od nowa. Wylacze wszystkie programy w tle i moze wtedy juz bedzie dobrze. Dzieki za rady!
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mam jeszcze pytanie. Czy po zainstalowaniu podstawki mam zainstalowac aktualizacje?
|
|
|
#4 | |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja też moge miec problemy ;/
co moge usunąć z dysku C,żeby było więcej miejsca?? Mam tylko 717MB wolnego miejsca z 19,5 GB wolnego ;( o.O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! A nagle mam wolnego miejsa tylko 609mb dlaczego sie to tak zmienia?? przed tym 609 Mb chwile temu mialam 400 coś! Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 26.01.2007 - 17:11 |
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
też tak mam. Ale u mnie dysk może mieć tylko 14,6 GB z czego wolnego mam tylko 600 MB ;( lepiej nic nie usuwać. Ja sobie dysk dokupuję
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Tez sobie dokupie A gdzie kupujesz xD?? głupie pyt.wiem
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 12
|
Mam odpowiedz na twoje pytania
1. Jeśli instalujesz dodatki w tym samym katalogu gra nie będzie działać. Musisz instalować w osobnych 2. Powinno się to zainstalować (chodziaż nie jestem pewna) Z tym pierwszym jestem na 100% pewna bo sama tak miałam. Mam nadzieję że pomogłam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dzieki juz probuje! :*
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Wszystko dziala! Wielkie dzieki za pomoc!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|