|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Zadziałało
zrobiłam sposobem Justy ![]() Pozdrawiam Nikita |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Jest sposób na to by urodził się chłopiec lub dziewczynka, mi się zawsze sprawdza i na forum simsweb też ktoś opisuje taki sposób, otóż jak już weźmiecie opcję odpręż się i wtedy wybierzecie postaraj się o dziecko, to sposób jest taki,jeżeli klikniesz:
SIMKĄ NA SIMA i wybierzesz opcję postaraj się o dziecko urodzi się chłopiec SIMEM NA SIMKĘ urodzi się dziewczynka to wszystko zależy właśnie od tego kto zaczyna mi sprawdza się za każdym razem wypróbuj i napisz czy podziałało, mnie się nawet wydaje,że w grze to jest po prostu zakodowane ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
U mnie sposób Justy nie działa, za każdym razem przy wyjściu bez zapisywania rodzi się "to samo"
Podejrzewałam nawet, że płeć dziecka gra ustala już w momencie zajścia w ciążę, a nie dopiero w chwili narodzin. Ale teraz widzę, że to chyba błędna teoria
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja mam podobny problem z tym, że... U mnie rodzą się TYLKO dziewczynki
Może ktoś wie, jak zrobić chłopca?
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 15
|
a ja odkryłam nowy sposób
Przed staraniem sie o dziecko simka musi zjeśc ciasteczka tak długo az bedzie miała cały zielony wskaźnik głodu. Jak narazie mje simy po tej metodzie urodziły juz dwie dziewczynki... trzeci raz spróbuje kiedy indziej bo nie chce miec zaludnionego od niemowlaków Miłowa
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Miałam ten sam problem, założyłam nawet temat... Niestety, u mnie nic nie działa, a mam w Miłowie już kilka chłopców i jeszcze parę "w drodze". Ale spróbuję z tymi ciastkami, nie mam nic do stracenia.
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
|
|
|