|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domej jest piękny! Bardzo mi się podoba! Zmieniłabym jedynie łóżka...
Moja ocena: 10/10 P.S. Mam jeszcze pytanie: Widziałam tutaj parę rzeczy z pewnego dodatku, który ściągłam, ale go usunełam (od razu mówię, że to był dodatek ściągany ze strony - oficjalnej) To jest ten obraz taki duży i jeszcze ten podłużny obraz nad wc? Nie pamiętasz może jaka to była strona? |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki za ocenki
![]() A co do obrazu, to wydaje mi się, że jest tutaj ale nie jestem pewna : http://www.aroundthesims2.com/ |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za ogródek 9,9/10 za klocek 9,5/10 ,a za dom w środku 9,2/10
![]() Bardzo fajny dom za całość daje 9,6/10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Supcio domek!! W środku też fajniutko ;) Tylko trochę w nim za ciemno. Ale wrażenie daje niesamowite!!!!! 7,5/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Przytulny domek, podoba mi się. Jedyne co - to nie za bardzo mi pasi połączenie ciemnego brązu i bieli. Jest tak w sypialnii rodziców i obu łazienkach oraz w kuchni na meblach. Przez te kolory pokoje wg mnie są takie zimne. I zamiast tego kratkowanego dachu nad gararzem mogłabyś zrobić balkon. Ale oprócz tego to domek jest ładny. Przydałoby się jeszcze zdjęcie z lotu ptaka na oba piętra - lepiej byłoby się zorientować co gdzie jest.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ładny domek
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
bardzo fajny domek >lol<
podoba mi sie : -bryla -kraty, ktore wg. nadaja naturalnosc temu domkowi -ciekawe polaczenie kolorow nie podoba mi sie: -3 bibloteczki naraz ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tak ten domek ma to coś
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Powiem tak klocek mi się nie podoba, wnętrze owszem
![]() Powiesz mi stąd wzięłaś telewizor na piętrze. ![]() Za bryłę dostajesz: 7/10 Za wnętrze: 9/10 średnia: 8/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|