|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nom fajnie, fajnie
![]() Wiec tak: Nawet fajna bryla, choc taka zwykla to i tak ma cos w sobie ![]() ![]() Jadalnia jest ok, niczego sie nie czepiam ![]() ![]() W salonie nie podoba mi sie ta ścianka (prawa strona od TV), roślinka też mi się nie podoba, wygląda sztucznie ![]() Gabinet (?) mały troche, ale fajny, tylko to biurko mi znowu nie pasuje. Moim zdaniem nie powinieneś dawać rzutu z góry, ponieważ dom wygląda na pusty i troche obniża to ocenke. Ogólnie to dom może być, popracujesz troche i będzie dobrze ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Polia : 30.03.2007 - 22:48 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 20
|
![]()
widac ze lubisz lakierowana podloge
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny ^^ Skąd masz takie dodatki?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
4/10 wejście mi się nie podoba,w środku ........
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Twoja podłoga świeci się jak cholera. Napisz mi proszę co to za mod lub ustawienia graf.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
całkiem całkiem, aczkolwiek zupelnie nie moje kolory a juz na pewno nie na caly dom..za jasno mi tam
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Żeby ściągnąc naciśnij malutki napis ''millenium.zip'' Dom mi się bardzo podoba tylko wkurza mnie przy wejściu ta kanapa.Ogólnie fajowski. 9.8/10 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 16
|
![]()
Szkoda, że się nie rozwijasz
![]() No ale do rzeczy - dom nie jest zły ale też nie jest najlepszy. Mankamentem u ciebie są zawsze mdłe wnętrza, jestem przekonany, że zmiana koloru ścian i podłóg, nawet bez ponownego meblowania przyniosłaby zdecydowaną poprawe wizerunku domu. Bryła straszy płaskim dachem i ogólnie to jest zbyt prosta - wklęsły kwadrat. Paintowa trawka też niestety nie pasuje ![]() Gdybym miał oceniać to dałbym 5,5/10 Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Twój dom jest ładny bryla jest ciekawa co sprawia ze nie musi tam byc ogrodu tylko jest jedno ale masz lsniaca podloge w kazdym pokoju nawet w laznience
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|