Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.03.2007, 20:06   #1
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Prześliczny! Daję 11/10
PS. Te kwiatki zdechną w łazience <hahaha>

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.03.2007, 22:45   #2
vanity
Guest

Domyślnie

Nom fajnie, fajnie
Wiec tak:
Nawet fajna bryla, choc taka zwykla to i tak ma cos w sobie Nie podoba mi sie ten chodnik przed domem i ta zielona trawa...moim zdaniem jest za zielona...tak sztucznie wyglada. W kuchni jest fajnie, nowoczesnie, jednak troche pustawo, ja dalabym tam jakas wysepke
Jadalnia jest ok, niczego sie nie czepiam Strasznie fajna ta roslinka za krzeslami
W salonie nie podoba mi sie ta ścianka (prawa strona od TV), roślinka też mi się nie podoba, wygląda sztucznie Łazienka jest w miare, ale nie ma w sobie tego czegoś, jest po prostu i tyle. W sypialni nie podoba mi sie szafka (komoda?) i łóżko, nie pasują do pokoju, ogólnie sypialnia nie przypadła mi do gustu, kolorystyka mi nie pasuje, a roślinka znowu wygląda jak sztuczna.
Gabinet (?) mały troche, ale fajny, tylko to biurko mi znowu nie pasuje.
Moim zdaniem nie powinieneś dawać rzutu z góry, ponieważ dom wygląda na pusty i troche obniża to ocenke.
Ogólnie to dom może być, popracujesz troche i będzie dobrze Ja daje ocene 6/10, bo pomimo tych błedów, które ci wytknęłam to dom ma w sobie to "coś"

Ostatnio edytowane przez Polia : 30.03.2007 - 22:48

stare 31.03.2007, 00:02   #3
mario

Reputacja: 20
Domyślnie

widac ze lubisz lakierowana podloge troche pusto i nieciekawie w sypialni, ale jest ok. bryla prosta ale dobra aha i rzeczywiscie niepotrzebnie dajesz rzut bo wtedy widac ze dom tak naprawde jest pustawy.... hmm 8.4/10
mario jest offline  
stare 31.03.2007, 20:10   #4
psiulka

Reputacja: 10
Domyślnie

Ładny ^^ Skąd masz takie dodatki?
psiulka jest offline  
stare 01.07.2007, 09:56   #5
martka95
Guest

Domyślnie Odp: Kolejny dom by Kuba xD

4/10 wejście mi się nie podoba,w środku ........

stare 03.07.2007, 17:21   #6
Fred
Guest

Question Odp: Kolejny dom by Kuba xD

Twoja podłoga świeci się jak cholera. Napisz mi proszę co to za mod lub ustawienia graf.

stare 03.07.2007, 19:52   #7
MilQa
Guest

całkiem całkiem, aczkolwiek zupelnie nie moje kolory a juz na pewno nie na caly dom..za jasno mi tam i tee podlogi wszedzie, widac ze masz do nich slabosc ale ogolnie domek fajny. dobrze ze sa rosliny, bo bez nich wyszlo by balado

stare 03.07.2007, 20:15   #8
The FerG

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Fred
Twoja podłoga świeci się jak cholera. Napisz mi proszę co to za mod lub ustawienia graf.
Trzeba ściągnąc z tego linku: http://www.muranomobilia.com/product...millenium.html
Żeby ściągnąc naciśnij malutki napis ''millenium.zip''

Dom mi się bardzo podoba tylko wkurza mnie przy wejściu ta kanapa.Ogólnie fajowski.
9.8/10
The FerG jest offline  
stare 03.07.2007, 23:17   #9
ulmille

Reputacja: 16

Szkoda, że się nie rozwijasz
No ale do rzeczy - dom nie jest zły ale też nie jest najlepszy. Mankamentem u ciebie są zawsze mdłe wnętrza, jestem przekonany, że zmiana koloru ścian i podłóg, nawet bez ponownego meblowania przyniosłaby zdecydowaną poprawe wizerunku domu. Bryła straszy płaskim dachem i ogólnie to jest zbyt prosta - wklęsły kwadrat. Paintowa trawka też niestety nie pasuje Mam nadzieję, że nie obrazisz się za tą ocenę, ale poprostu staram się wskazać Ci słabe punkty twoich produkcji, które po poprawieniu będą już całkiem całkiem.
Gdybym miał oceniać to dałbym 5,5/10
Pozdrawiam:
Ulmille
ulmille jest offline  
stare 04.07.2007, 10:22   #10
karolcia_1995
Guest

Twój dom jest ładny bryla jest ciekawa co sprawia ze nie musi tam byc ogrodu tylko jest jedno ale masz lsniaca podloge w kazdym pokoju nawet w laznience

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania