|
|
#1 |
|
Reputacja: 13
|
Licze, że pomożecie... Dzisiaj przeszukałam całe forum i znalazłam full linków do stronek z dodatkami. Zainstalowałam tego bardzo dużo. Wchodze w simsy, robie nową rodzine... i tu zaczyna sie problem. Wchodze we fryzury specjalne, a tam zamiast *****istych fryzur z neta są... zwykłe, poste czarne włosy zrobione przez EA. Z niektóymi ciuchami też tak jest, zamiast tego ściągniętego jest zwykły, biłe rybaczki i czerwona koszula..... Help! Może to błąd jakiegoś programu albo jego brak...? Na pewno nie jest to wina dodatków, bo sią ściągane ze sprawdzonych stron...
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
A ściągnęłaś też odpowiednie meshe? Przeczytaj ten temat
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Z modthesims ściągałaś? Musisz ściągnąć meshe.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
No właśnie. Wszystko tkwi w meshach. Musisz się cofnąć i je ściągnąć
![]() Przy każdym ubraniu itp. jest słowo Mesh może nie przy każdym ale przy tych rzeczach które ich potrzebują. |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 13
|
Ok, dzięki. A z tym ma coś wspólnego CEP? Bo kiedyś go ściągałam i chyba nic mi nie dał....
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
CEP to chyba jest od rekolorow, wiec to raczej nie ma nic z tym wspolnego...Jak mowia wszyscy to wina meshy, niestety musisz posciagac wszystko :/
EDIT: A wlasnie moze to byc wina tego, ze nie masz jakiegos dodatku do TS2 ( np. wlasny biznes, itp), ale skoro nie slyszalas o meshach to raczej tego wina
Ostatnio edytowane przez Polia : 02.04.2007 - 22:47 |
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
:con: |
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() EDIT: A właśnie jak juz podasz te stronki to napisz jakie masz dodatki do TS2 __________________________________________________ ________ TO MÓJ 200 POST xD
Ostatnio edytowane przez Polia : 03.04.2007 - 15:43 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() A mam tylko zwierzaki,Ale moge Ci powiedzieć tylko tyle,że tam nie było żadnego znaczka do jakiego dodatku są te dodatki Bo na Modthesims2 są no,ale na tych stronkach już nie było..nie wiem dlaczego tak sie dzieje. :1smutny:
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|