Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2007, 17:34   #11
Karo_6
Guest

Domyślnie

Przytulny domek, podoba mi się. Jedyne co - to nie za bardzo mi pasi połączenie ciemnego brązu i bieli. Jest tak w sypialnii rodziców i obu łazienkach oraz w kuchni na meblach. Przez te kolory pokoje wg mnie są takie zimne. I zamiast tego kratkowanego dachu nad gararzem mogłabyś zrobić balkon. Ale oprócz tego to domek jest ładny. Przydałoby się jeszcze zdjęcie z lotu ptaka na oba piętra - lepiej byłoby się zorientować co gdzie jest. Oceniam domek 9/10.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2007, 17:54   #12
Kuba xD
Guest

Domyślnie

Ładny domek 9/10

stare 06.04.2007, 19:30   #13
vanity
Guest

Domyślnie

Bryła jest klockowata, nic w niej ciekawego., za to taras i ogród bardzo mi się podobają Pokoje są dość ciemne, ale mimo to fajnie wszystko jest dobrane. Kuchnia i jadalnia są boskie, nie wiem co tak bardzo mi sie w nich podoba, bo sa zwykłe, ale mimo to maja w sobie to "coś" są po prostu ładne xD Ogólnie salon też jest fajny, choć ten już nie ma tego "czegoś", ale i tak ładnie urządzony. Łazienka super wygląda dobranie tak kolorów wyszło na dobre, wydaje mi się, że takie kontrastujące kolory dobrze wyglądają
Korytarz na piętrze też ok, choć ja bym nie dawała tam tego stołu bilardowego Sypialnia rodziców nie podoba mi się, ale nie umiem tego uzasadnić. Sypialnia nastolatków jest fajna, jest jasno, ale zmienilabym nakrycie pierwszego łóżka (tego w cętki (?)), takto jest wszystko ok. Druga łazienka też może byc, ale jest troche przesadzona, kojarzy mi sie z taka królewską
Ogólnie domek ładny, choc radziłabym stosować kontrastujące ze sobą kolory, bo, gdy wszystko jest jednolite jest troche mdło i wszystko ze soba się zlewa. Powinieneś trzymać się jednego wybranego stylu, bo zauważyłam, że dośc często go zmieniasz, nie jest to bardzo widoczne, ale jednak róznice są.

stare 10.04.2007, 14:12   #14
CoRnEliA :)
Guest

Domyślnie

Dom z zewnatrz az za zwyczajny, tylko nie ktore pomieszczenia sa fajne, 5/10

stare 10.04.2007, 19:19   #15
Rider41
Guest

Domyślnie

zgrabny domeczek z bardzo pieknym wnetrzem to mi sie podoba najbardziej ;]

10/10

stare 10.04.2007, 22:32   #16
claudia234
Guest

ThumbsUp

bardzo fajny domek >lol<
podoba mi sie :
-bryla
-kraty, ktore wg. nadaja naturalnosc temu domkowi
-ciekawe polaczenie kolorow
nie podoba mi sie:
-3 bibloteczki naraz

stare 11.04.2007, 20:51   #17
Kuba xD
Guest

Domyślnie

Tak ten domek ma to coś

stare 21.04.2007, 13:53   #18
dagusta
Guest

Domyślnie

Ahh,jak ja lubie oceniać.No więc tak : Bryła jest normalna.Widziałam lepsze ;p.W kuchni zlewają się meble i to mi się nie podoba ;/.Tak samo jest w łazience.Kolory się zlewają.Na piętrze na korytarzu,nie pasuje ten obraz z ufo ;d Czy z jakimś statkiem kosmicznym.W sypialni rodziców znów się kolory zlewają ;/.A z resztą no comment -,-.Ogólna ocena naciągane 6/10.

P.S-rób tak aby nie zlewały się kolory,bo praktycznie za to odjęłam ci punkty.

stare 03.06.2007, 09:04   #19
Babajaga
Guest

Domyślnie

Powiem tak klocek mi się nie podoba, wnętrze owszem ,
Powiesz mi stąd wzięłaś telewizor na piętrze.

Za bryłę dostajesz: 7/10
Za wnętrze: 9/10
średnia: 8/10

stare 03.06.2007, 11:08   #20
karolkaaa402
Guest

Domyślnie

nie no fajny,fajny domek :tu: 9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania