![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Przytulny domek, podoba mi się. Jedyne co - to nie za bardzo mi pasi połączenie ciemnego brązu i bieli. Jest tak w sypialnii rodziców i obu łazienkach oraz w kuchni na meblach. Przez te kolory pokoje wg mnie są takie zimne. I zamiast tego kratkowanego dachu nad gararzem mogłabyś zrobić balkon. Ale oprócz tego to domek jest ładny. Przydałoby się jeszcze zdjęcie z lotu ptaka na oba piętra - lepiej byłoby się zorientować co gdzie jest.
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ładny domek
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła jest klockowata, nic w niej ciekawego., za to taras i ogród bardzo mi się podobają
![]() ![]() Korytarz na piętrze też ok, choć ja bym nie dawała tam tego stołu bilardowego ![]() ![]() Ogólnie domek ładny, choc radziłabym stosować kontrastujące ze sobą kolory, bo, gdy wszystko jest jednolite jest troche mdło i wszystko ze soba się zlewa. Powinieneś trzymać się jednego wybranego stylu, bo zauważyłam, że dośc często go zmieniasz, nie jest to bardzo widoczne, ale jednak róznice są. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dom z zewnatrz az za zwyczajny, tylko nie ktore pomieszczenia sa fajne, 5/10
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
zgrabny domeczek z bardzo pieknym wnetrzem to mi sie podoba najbardziej ;]
10/10 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
bardzo fajny domek >lol<
podoba mi sie : -bryla -kraty, ktore wg. nadaja naturalnosc temu domkowi -ciekawe polaczenie kolorow nie podoba mi sie: -3 bibloteczki naraz ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Tak ten domek ma to coś
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ahh,jak ja lubie oceniać.No więc tak : Bryła jest normalna.Widziałam lepsze ;p.W kuchni zlewają się meble i to mi się nie podoba ;/.Tak samo jest w łazience.Kolory się zlewają.Na piętrze na korytarzu,nie pasuje ten obraz z ufo ;d Czy z jakimś statkiem kosmicznym.W sypialni rodziców znów się kolory zlewają ;/.A z resztą no comment -,-.Ogólna ocena naciągane 6/10.
P.S-rób tak aby nie zlewały się kolory,bo praktycznie za to odjęłam ci punkty. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Powiem tak klocek mi się nie podoba, wnętrze owszem
![]() Powiesz mi stąd wzięłaś telewizor na piętrze. ![]() Za bryłę dostajesz: 7/10 Za wnętrze: 9/10 średnia: 8/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
nie no fajny,fajny domek :tu: 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|