|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ni']['R[] - skoro tak bardzo chcesz żeby ktoś Ci pomógł to dlaczego nie założysz własnego tematu, tylko wpychasz się nie potrzebnie do tematów innych, co? Tym samym jedynie zaśmiecasz temat i spamujesz.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 18
|
Ustawienia gry -> sąsiedzi wł mozesz tez wlaczyc ozdoby czyli rozne drzewa itp ktore nie znajduja sie na zadnej parceli
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
nie polecam zbyt włączania tych domków :con:
nie wiem czy was tak jest ale u mnie niestety tak.ja je włacze to jest taki ...nie wiem jak to wyjasnic ale taki nie dokladny.okna to tylko kwadraty drzwi nie ma pusto jest w srodku nie ma oswietlenia w nocy.a jak jest u was???
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
No chyba, że ktoś ma lepszą kartę graficzną...ale nie sądzę. Wydaje mi się, że tak zawsze i u wszystkich jest.
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
#6 |
|
Reputacja: 18
|
A u mnie nie
. Tylko troche sie gra tnie :/
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
u wszystkich widok sąsiadów nie jest tak doskonały jak widok na parceli. poprostu maxis chciał, aby widok ten nie spowalniał aż tak bardzo gry. oraz aby simsy działały nawet na tych słabszych komputerach.
wyobraźcie sobie jakie wymagania sprzętowe miałyby simsy, gdyby widok domów sąsiadów był tak szczegółowy jak widok na danej parceli.... na większości komputerach gra by poprostu nie chodziła. Ostatnio edytowane przez Mateo : 26.06.2007 - 20:14 |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|