Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.03.2007, 21:37   #11
Kuba xD
Guest

Domyślnie

Jedyne co mi sie poodoba to wejscie, tak to niestety niezbyt dobrze skomponowane wnetrza jak na moj gust, ale doceniam wlozona prace i brak dodatkow 5/10

Powodzenia w kolejnych domach

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2007, 16:24   #12
egotastic.
Guest

Domyślnie

wszystko brzydkie. nic do siebie nie pasuje, wszystko wrecz odpycha. FUJ.

stare 31.03.2007, 00:28   #13
mario

Reputacja: 20
Domyślnie

niestety...... jako ze zrobione bez dodatkow z neta nie ma szczegolnie na co patrzec...... mozna bylo dobrac inne meble maxisowe (pewnie jakies by sie znalazly choc watpie) bryla...... bede szczery.... - okropna :con: nie lubie ciemnych domow i od zewnatrz i od wewnatrz. na pocieszenie dam..... 5/10

ps. na koniec dodam ze mozna bylo to wykonac lepiej mimo braku dodatkow z neta..... wszystko jest takie porozrzucane jakby......

Ostatnio edytowane przez mario : 31.03.2007 - 00:30
mario jest offline  
stare 31.03.2007, 11:58   #14
vanity
Guest

Domyślnie

Bryła jest okropna! Wielki ten dom, takie zamczysko..nienawidze takiego czegoś.
Po pierwsze fotki zrobiłaś koszmarne, za wysoko aparat miałaś i obniżone ściany przez co pokazują się także inne pokoje.
Nie będe wszystkiego po kolei komentowała, bo po co? Pokoje są ohydnie umeblowane, raz jasno, raz ciemno, raz nowoczesność, raz staromodność.... Po prostu to bez sensu! Jakaś dyskoteka z trzema meblami...nie no aż mi słabo...Dziewczyno nie bierz się za coś czego nie potrafisz....chyba nie myślałaś, że ten dom jest na serio dobry? Sory za tak szczerą opinie, ale denerwuje mnie to jak ktoś bierze się za coś do czego nie ma talentu...
Ocena? Hmm...lepiej nie, bo nie mieści sie w skali...jest poniżej 0, przykro mi.

stare 31.03.2007, 16:38   #15
egotastic.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Polia
Dziewczyno nie bierz się za coś czego nie potrafisz....chyba nie myślałaś, że ten dom jest na serio dobry? Sory za tak szczerą opinie, ale denerwuje mnie to jak ktoś bierze się za coś do czego nie ma talentu...
ok, dom jest ohydny, ale czy odrazu musisz ja zniechecac? ty tez wszystko za co sie zabierzesz od poaczatku robisz idealnie? az mam ochote powiedziec zamknij ryj. nie kazdy rodzi sie z talentem, a to ze czegos proboje i chwali sie tym, ze COS ZROBIL to jedynie przejaw odwagi i pewnosci siebie. a ty zrobilas jakis dom? pokazalas na forum? nie?
to odwal sie od niej i nie zniechecaj jej do dalszych prob.

stare 31.03.2007, 22:50   #16
gabi199313
Guest

Domyślnie

Dzięki Wam wszystkim za szczere ocenki. Gdy robiłam ten domek to jeszcze byłam ,,niedoświadczona" co mozna zauważyć, np. niskie ściany. Teraz jak go oglądam to rzeczywiście jest beznadziejny ;( No cóz... Zapraszam Was też do oceniania innych moich domków. Pozdroffka, jeszcze raz dzieki za ocenki.

stare 10.06.2007, 15:15   #17
berry

Reputacja: 11
Domyślnie

Domek niezły. Wreszcie ktoś pokazał, że nie potrzeba dodatków z neta żeby dom był supcio. A poza tym ściągane rzeczy często są kanciaste i psują urok nawet najładniejszych domków. Moja ocena 10/10
berry jest offline  
stare 30.06.2007, 13:46   #18
martka95
Guest

Domyślnie

taki...niezaciekawy.... :con: 4/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania