|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Też się zgadzam, ze wszyyystkim! A najbardziej mi chyba brakuje właśnie takich interakcji jak położenie obok siebie obiektów. Denerwujące, rzeczywiście. Albo niechby simy mogły siedzieć na łóżku?
I jeszcze! Taaak strasznie bym chciała móc jeździć z simami do pracy i do szkoły... Ale żey były tam interakcje takie jak np. w pracy - zapytaj szefa, odbieraj telefony, łącz z kimś (zależy jaka praca), w szkole np. do odpowiedzi (te opcje mogłyby być na szaro, nie możnaby było ich skreślić, tylko te z kolegami - mogłaby być też przerwa, kłótnie, bójki, kary no i żeby było pokazane w tych informacjach w prawym górnym rogu ekranu co kto mówi! Aha, simy mogłyby też chodzić do lekarza - stomatologa albo ortopedy? Jakieś operacje, pobyty w szpitalu... Myślę, że na razie tyle. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę. Wiem, że mam wymagania - cóż... Pozdrawiam wszystkich serdecznie! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała takie dodatki, które całkowicie przypominają ludzkie życie, np. chodzenie do kina, zoo, teatru, wesołego miasteczka. Mogłyby być choroby, szpitale(dla chorych simów i simek, które rodzą, operacje, kontrolne wizyty u lekarza im szczepienia). Dla małych dzieci i niemowląt powinny być wózki, gryzaczki, smoczki(żeby je dzieci wypluwały
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez karolcia92 : 02.07.2007 - 11:09 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja chciałbym jakieś akcesoria do samochodów bo niema ich prawie wcale. I popieram wszystkie wyżej wymienione propozycje a szczególnie sylwia_pam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja jako muzyczny maniak chciałabym stworzenia dodatku "sims- making music" ^^ Sim mógłby założyć kapelę, która musiałaby mieć perkusistę, przynajmniej jednego wokalistę, basistę, wokalistę. Mógłby założyć zespół z przyjaciółmi, ale mógłby również zatrudnić muzyków, coś na kształt zatrudniania pracowników we własnym biznesie, czyli swoisty casting. Później nasz sim nagrywałby piosenki w studiu na publicznej parceli lub we własnym, domowym studiu muzycznym. Klikając na komputer pojawiałaby się opcja "pisz tekst piosenki", im wyższa kreatywność tym lepszy tekst i lepsze oceny krytyków muzycznych i większa rzesza fanów. Klikając na np. perkusję pojawiałaby się opcja "napisz muzykę/". Nasz sim, posiadając określoną liczbę własnych utworów może zagrać koncert, którego byśmy niestety nie mogli kontrolować. Oczywiście zanim nagrały płytę musiałby wysłać demo do wytwórni lub zaprosić do siebie producenta muzycznego i zagrać mu parę kawałków. Tutaj ważna byłaby charyzma.
A jeśli nasz sim nie miałby polotu do tworzenia muzyki mógłby zająć się pracą producenta muzycznego lub managera. Gdy nasz sim zostałby już wielką gwiazdą zaczęliby do nachodzić fani, byłby zmuszony zatrudnić ochroniarza zarówno dla siebie jak i dla członków rodziny i samego domu- a więc pojawili by się nowi NPC- ochroniarze, szaleni fani. No i oczywiście opcja "rozdawaj autografy" Na początku kariery, proponując komuś autograf sim zostawałby wyśmiany- na co komu autograf jakiejś łajzy? No i tutaj nowa obawa- "Sim nie chce mojego autografu" I jeszcze chciałabym aspirację w stylu "Tworzenie sztuki(?)" Uff... to by było na tyle. Z takim dodatkiem czułabym się spełniona.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Chciałabym,aby był dodatek:
-akcesoriami dla zwierząt, -aby sim mógł uprawiać dyscypliny sportowe, -mogło się jeździć na koniach, -decydować o tym,co dzieje się w pracy (sterować tam simem) -własnoręcznie prowadzić samochód ^^ |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|