Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2007, 22:10   #41
Jutka6
Guest

Domyślnie

Kolor ścian w przedpokoju jakoś mi się nie podoba (za ciemny). Dużo przedmiotów wchodzi w ściany. W jednym z pokoi (tych łączonych tj. kącik do pracy, salon, kuchnia) nie podobają mi się kolory tapet. Zielony i czerwony... Jak na mnie łazienka jest sporo za duża. W pokoju dziecka jest nawet fajnie, ale jest jakoś pusto. Może jakiś dywan by się przydał? 6/10

I jeszcze taka mała rada co do zdjęć staraj się robić takie by nie było widać nieba nad ścianami bo mi to na przykład przeszkadza. W tedy widać jak np. te dzwoneczki (w łazience) wiszą w powietrzu.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2007, 23:24   #42
Karo_6
Guest

Grin

No to tak. Jak spojrzałam na pierwsze zdjęcie to domek nie spodobał mi się, ponieważ uznałam to za jakąś dżunglę. Drzewa wyższe niż dach, egotyczne, nie pasujące do okolicy działki. Nocą - ładnie, pięknie, tylko ta "dżungla" tak strasznie wygląda. Gdybym miała coś takiego koło domu to miałabym niezłego styka. Takie ciemne. ALe to zostawię na koniec. Domek ładny, chociaż uważam że jak już zrobiłaś taki wyjątkowy ogród to domek również powinien taki być. Jak dla mnie jest on zbyt prosty. Ja lubię różne skośne, niezwykłe ściany, pokoje z wieloma kątami. To tyle jeśli chodzi o wygląd zewnetrzny.
Ten korytarzyk całkiem przytulny, podoba mi się. Tylko ściany trochę za ciemne. Wszystko takie fajne, jaśniejsze, delikatniejsze, a tu takie ściany ciemne. Co do kuchni: jest piękna! Nie mam się co rozpisywać, po prostu strasznie mi się podoba. Jest taka malutka, przytulna. Ładna, przede wszystkim ładna. Nie pasuje mi tylko ten czerwony. Nie, że mi się nie podoba, ale gdyby był odgrodzony ścianą. Bo tak to ona strasznie się gryzie z całą zieloną resztą salonu. O właśnie: salon. Podoba mi się, tylko znów te ciemne ściany :con: Naprawdę, jak dla mnie: za ciemne. Wszystkie meble ładne, jasne, a te ściany takie ciemne. I nie podoba mi się również podłoga. Kompletnie nie pasuje do reszty. Nie dość że ciemna, to jeszcze taka brązowo-ruda... Sypialnię pochwalam, tylko te ciemne kolory ścian i podłogi! Meble piekne. Tylko ten chłopak psuje efekt, bo poduszki sie w niego wbijają ale wiem że to nie twoja wina. Te drzwi do garderoby nie pasują do reszty... nie ma w pokoju żadnego takiego koloru występującego w większej części... Nie wiem czy nie mogłas znaleźć odpowiedniego koloru, ale nie podobają mi się. Ten przytulny kącik z poduszkami jest spox :tu: Garderoba ładna, chociaż bardziej przypomina wystawę w sklepie... ale kolorki ładne
Łazienka... No tu to sobie pogadam. Otóż cały domek w kolorach a tutaj... szaro... Wogóle mam zastrzeżenia co do wanny: czy chciałabyś włazić do wanny, która znajduje się przy oknie od sufitu do ziemi? Tym bardziej, że w dali widzę bardzo uczęszczane miejsce, a mianowicie: chodnik. Czy byłabyś w stanie kąpać się przy oknie z widokiem na ulicę?! Nawet ta ładna firanka cię nie uratuje przed gapiami :con: Jak już mówiłam, szaro tam. Nie podoba mi się też przegródka oddzielająca toaletę od prysznica. Łazienka wygląda jak publiczna Jak dla mnie to w łazience nie powinno być dużych okien. Duży minus, pomimo, że ładnie wygląda. Pokój Aldony jest ładny, przytulny. Ale nie podobają mi się ściany: za ciemne i takie...puste-brak obrazów. Reszta pięknie.
Ogródek ładny, malowniczy. Nie pasują mi tylko te drabinki do stawiku. Psują malowniczość. Do ogrodu nic nie mam. Tylko z zewnątrz wygląda "dziko" za to od "wewnątrz" mi się podoba. Miałaś problemy z kolorami ścian i podłóg ( nie wszystkich! ). Ogólnie za całość dostajesz...mmm... 7/10... tak: 7/10

stare 04.04.2007, 15:53   #43
Varonika
Guest

Grin :))

Nawet ładny Do dziecinnego można by było wrzucić jakiś dywanik na te gole panele a w niektorych miejscach lekko zapchane jezeli mona to 6,5/10

stare 04.06.2007, 19:36   #44
Babajaga
Guest

Domyślnie

Bryła: wygląda jakby część jej zapadłą się pod ziemie. :/. ( niezaciekawie to wygląda ). Wnętrze: nie podobała mi się sypialnia ( okropna ) , ale za to bardzo ładna łazienka ( chociaż trochę za "obszerna" ) i garderoba . Zauważyła, że jak w pomieszczeniu było zielono to zielono, jak czerwono to czerwono i to nie bardzo ładnie wyglądało ( proponuję mieszać kolory wtedy efekt będzie lepszy ).

Ocenka: 8,9/10

stare 30.06.2007, 13:54   #45
martka95
Guest

Domyślnie

ładniutki 10/10

stare 02.07.2007, 17:56   #46
MilQa
Guest

Domyślnie Odp: Zielony GÓRĄ!!- Zmiana III, czyli dom Kasandry Ćwir.

a ja lubię zielony i bardzo mi się ten domek podoba. jak tylko bede miala spowrotem moje TS2 to bedzie pierwsza rzecz jaka sie tam znajdzie. a ta dzungla jest bardzo fajna, ja lubie takie "zakryte" domy

mozesz odnowic plik do instalacji?? bo juz nie mozna go pobrac

Ostatnio edytowane przez MilQa : 04.07.2007 - 20:45

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania