|
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Kolor ścian w przedpokoju jakoś mi się nie podoba (za ciemny). Dużo przedmiotów wchodzi w ściany. W jednym z pokoi (tych łączonych tj. kącik do pracy, salon, kuchnia) nie podobają mi się kolory tapet. Zielony i czerwony... Jak na mnie łazienka jest sporo za duża. W pokoju dziecka jest nawet fajnie, ale jest jakoś pusto. Może jakiś dywan by się przydał? 6/10
I jeszcze taka mała rada co do zdjęć staraj się robić takie by nie było widać nieba nad ścianami bo mi to na przykład przeszkadza. W tedy widać jak np. te dzwoneczki (w łazience) wiszą w powietrzu. |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
No to tak. Jak spojrzałam na pierwsze zdjęcie to domek nie spodobał mi się, ponieważ uznałam to za jakąś dżunglę. Drzewa wyższe niż dach, egotyczne, nie pasujące do okolicy działki. Nocą - ładnie, pięknie, tylko ta "dżungla" tak strasznie wygląda. Gdybym miała coś takiego koło domu to miałabym niezłego styka. Takie ciemne. ALe to zostawię na koniec. Domek ładny, chociaż uważam że jak już zrobiłaś taki wyjątkowy ogród to domek również powinien taki być. Jak dla mnie jest on zbyt prosty. Ja lubię różne skośne, niezwykłe ściany, pokoje z wieloma kątami. To tyle jeśli chodzi o wygląd zewnetrzny.
![]() Ten korytarzyk całkiem przytulny, podoba mi się. Tylko ściany trochę za ciemne. Wszystko takie fajne, jaśniejsze, delikatniejsze, a tu takie ściany ciemne. Co do kuchni: jest piękna! ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka... No tu to sobie pogadam. Otóż cały domek w kolorach a tutaj... szaro... Wogóle mam zastrzeżenia co do wanny: czy chciałabyś włazić do wanny, która znajduje się przy oknie od sufitu do ziemi? Tym bardziej, że w dali widzę bardzo uczęszczane miejsce, a mianowicie: chodnik. Czy byłabyś w stanie kąpać się przy oknie z widokiem na ulicę?! Nawet ta ładna firanka cię nie uratuje przed gapiami :con: Jak już mówiłam, szaro tam. Nie podoba mi się też przegródka oddzielająca toaletę od prysznica. Łazienka wygląda jak publiczna ![]() Ogródek ładny, malowniczy. Nie pasują mi tylko te drabinki do stawiku. Psują malowniczość. Do ogrodu nic nie mam. Tylko z zewnątrz wygląda "dziko" ![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Nawet ładny
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Bryła: wygląda jakby część jej zapadłą się pod ziemie. :/. ( niezaciekawie to wygląda
![]() ![]() Ocenka: 8,9/10 |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
ładniutki 10/10
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
a ja lubię zielony i bardzo mi się ten domek podoba. jak tylko bede miala spowrotem moje TS2 to bedzie pierwsza rzecz jaka sie tam znajdzie. a ta dzungla jest bardzo fajna, ja lubie takie "zakryte" domy
mozesz odnowic plik do instalacji?? bo juz nie mozna go pobrac Ostatnio edytowane przez MilQa : 04.07.2007 - 20:45 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|