![]() |
#21 |
Reputacja: 12
|
![]()
Może i wyszedł dziwnie... ale za to ciekawie
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Nie będę Ci pisać o fabule,
bo opowiadanie pewnie masz nie skończone i to może źle na Ciebie wpłynąć. Opowiadasz, dobrze, momentami masz chaotyczne i za długie nic tak naprawdę nie wnoszące wstawki np.myślenie o chłopaku w szpitalu Poza tym formatuj tekst, rób entery. Nowe myśli zaczynaj od nowego akapitu. Tekst napisany takim ciurkiem, może co poniektórych zniechęcić do czytania. Co do zdjęć to jakość tych ostatnich jest bardzo dobra, ale są za duże i za dużo na nich wolnej przestrzeni. Jak skończysz to napisze co myślę o całym opowiadaniu ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Kurzcze, naprawdę nie mam weny... Nie mogę :/ Zawieszam FS na okres nieokreślony - naprawdę, odcinki nie byłyby ciekawe, ale nudne. Naomi, masz rację. A tak wogóle, to zupełnie nie podoba mi się temat i to, co piszę...
Mam ochotę zrobić jakąs oryginalną komedię - nie mam pomysłu na to opowiadanie. Bardzo, bardzo proszę modów - da się tymczasowo tylko zamknąć temat? Jeśli nie - bardzo proszę o jego niezamykanie. Kiedyś napewno przyjdzie wena - może sierpień. Da się takie coś zrobić? Z góry dziękuję, przepraszam, że niektórych zawiodłam... Taka już jestem, że coś zaczynam, a nic nie kończę. Następne fotostory napiszę oryginalniejsze, weselsze i napewno nie popełnię już takich błędów w/w. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytat:
zawsze tak jest, wiem co mówię wiem, że nieraz nienawidzi się pierwszego fotostory to go zakończ szybko, laska zemdlała bo miała guza mózgu, okazało się że ma też halucynacje, że jej rodzice tak naprawdę się nie rozwiedli albo to co opisywała i opowiadała nam tutaj to było podczas śpiączki i się obudziła. na pewno coś wymyślisz ![]() Zakończ jednym odcinkiem to fotostory i wymyśl następną historyjkę. rada: krótką, treściwą i zakończ ją przed daniem na forum inaczej zawsze będziesz mieć poczucie, że zawiodłaś Tak naprawdę nikogo nie zawiodłaś, to jest zabawa a nie poważne pisanie z terminem na karku tak może jest w realu, w redakcji ale nie na forum, pamiętaj, nigdy nic nie musisz robić, zawsze to Ty decydujesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Dzięki, pewnie, zrobię ostatni odcinek. Masz fajny pomysł i go wykorzystam. W takim układzie proszę modów o niezamykanie tematu - będzie ostatni odcinek.
Strasznie nienawidzę go, mimo, że się tak napracowałam. Ale następne będzie lepsze! Mówię wam to (mam taką nadzieję). No dałaś mi do myślenia - ja decyduję. I pomimo tego, że planowałam wieeelką historię, będzie to coś krótkiego, dającego do myślenia ![]() A mogę już powiedzieć, że nast. opowiadanie będzie zupełnie inne - pełne humoru i zabawy - nie o miłości, sławie, normalnym życiu, tylko.... Niedługo się sami przekonacie ![]() Pozdrawiam, ostatni odcinek planuję jeszcze w tym tygodniu, może weekend (taak, rozleniwiły mnie te wakacje ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Wspieram cie i zycze powodzenia. postaraj sie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Muszę przyznać, że nawet spodobało mi się to opowiadanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pozdrawiam i czekam na następny odcinek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
fajne ale nie ma juz od dawna nowego odcinka. a szkoda
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Jak zrobiłaś lekarski parawan w trzecim odcinku???
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|