![]() |
#12 |
Reputacja: 18
|
![]()
Oki . Wiem że się czepiam (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
puska.ph - nie, absolutnie nic nie mam z neta. Mam The Sims 2, The Sims 2 University, The Sims 2 Zwierzaki, The Sims 2 Cztery Pory Roku i The Sims 2 Własny Biznes. Ona jest w Elementach dekoracyjnych. Nic nie mam z netka
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ok. Od razu przyznaję się, że robie dużo, dużo gorsze domki, chociaż na forum wstawiłam jeden. Ale przejdźmy do rzeczy. Domek ogólnie wygląda ok. Ogródek fajny, choć za nimi nie przepadam. Co do korytarza, to fajnie zrobiony, w miłych dla oczu kolorach. Kwiatki bardzo tam pasują. Salon wydaje mi się ciasny, choć piszesz, że jest duży. Miejsce pracy Julii jest po propstu super! Pokój Karolinki nie przypadł mi do gustu. Nie pasuje do reszty domu. Kojarzy mi się z kosmosem. Łazienka śliczna. Piszesz, że sypialnia Julii, jak reszta domu jest w jasnych, pastelowych kolorach. Reszta domu, czyli też pokój Karolinki? Ok. Sypialnia mamy super. Moim zdaniem do kuchni nie pasuje ten dywan. Po za tym jest fajna. Jadalnia wąska. Kącik do grillowania fajny. Ocena domu: 8/10. Te dwa odjęłam za pokój Karolinki, ciasny salon, wąską jadalnię z bufetem xP i za ten dywan w kuchni. Domek ogólnie trochę nie w moim stylu. Ale mną się nie przejmuj
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dzięki, poprawiłam błędy
![]() Czekam jeszcze na ocenki! |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Zajefajny .
Nie ma co mówić . Daj do sciagniecia i tyle :p |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Akurat przepraszam, ale jestem w miejscu, gdzie mam komputer, a nie mam Simsów i nie mogę. Obiecuję, zę niedługo dam do ściągnięcia
![]() Pozdrawiam, olliss. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No wiec...
Bryla zbyt zawila, brak okien i ich zle dobranie. Wnetrze jest dobrane stylowo czasami meble sie ze soba gryza, ale to rzadkosc. Czasami jest za duzo mebli, a czasami za malo i to mi sie nie podoba. A wogole co wy macie do clean? Maxisowe meble sa ladne i takie domy powinny byc traktowane na rowni z tymi nie-clean. Mowienie "niezly jak na clean" jest bujda ![]() Ostatnio edytowane przez Chmelcor : 26.07.2007 - 23:43 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Nawet ładny ale nie podoba mi się pokój Karolinki. Ma też czerwone kolory a są złe do snu... Ogród mały ale nawet ładny. I jeszcze kuchnia... Te bambusowe lady nie pasują. (Ale kolor dobrany) Więc daje 8,7/10!
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Super domek
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|