|
|
|
|
#1 | ||
|
Guest
|
Cytat:
II. Hmm, plakat. Pomyślę nad tym. Jak znajdę chwilkę wolnego czasu to zrobię. III. Co do jakości zdjęć: w grze mam ustawioną najwyższą jakość grafiki i największe zdjęcia. Niedoskonałości wynikają z faktu iż nie posiadam jakiegoś dobrego programu do obróbki grafiki - używam worda w połączeniu z paintem (ten ostatni służy jedynie do zapisywaniu plików jako jpg, i to on powoduje rozmazywanie się zdjęć :con: ). Może poleci mi ktoś jakiś dobry , darmowy program do zapisywania zdjęć w formacie jpg? Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() EDIT: Cóż, nie napisałam nic o fotostory. Teraz napiszę. Hmm... Całkiem fajne, ale... coś mi nie pasuje. Nie wiem co, hmmm... no trudno. Jestem taka niezdecydowana Gdybyś zrobiła sondę, na dzisiaj Twoje FS oceniłabym na 3 lub 4, chociaż bardziej pasowałaby mi czwórka. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona. ![]() Pozdrawiam.
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 31.08.2007 - 14:18 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
A to niespodzianka. Dziwne. A ja byłam pewna, że PNG jest dużo mniejsze rozmiarowo od BMP. Coś mi się musiało pomylać
A o Gimpie nie słyszałam.
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Co do kolejnego odcinka...nie mam na razie weny i czasu (panuje u nas mała epidemia grypy - wszyscy z moje rodziny chorzy, łącznie ze mną- a co za tym idzie zarówno mama jak i tata mają urlop i siedzą w domu więc pilnują mnie żebym czasem za długo przy kompie nie siedziała...eh, bo godzina to ich zdaniem już długo. Sami więcej czasu spędzają przed telewizorem oglądając wszystko jak leci ). Myślę ,że w przyszłym tygodniu znajdę czas o ile mamie znowu nie odwali (mama będzie wracać z pracy o 17 a tata będzie wychodził do pracy o 18. W trakcie gdy tata będzie w domu - czyli przed 18 - nie będę miała szans na żadną grę a jak mama będzie w domu a tata już wyjdzie do pracy... no cóż, zależy jaki mama będzie miała humor, czasami się wcale mnie nie czepia więc może znajdę czas).
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
No cóż.
Mam nadzieję, że znajdziesz czas. ![]() Chociaz wiem, że nie jest łatwo zrobić odcinek. Ja kiedyś prowadziłam fotostory na innym forum. I mój sposób był taki: Pisałam na kartce A4 odcinek i zaznaczałam, w których miejscach będą zdjęcia. Następnie robiłam zdjęcia w grze. (Np. kolejnego dnia) A potem wstawiałam wszystko razem już połączone. Moim zdaniem to dobry sposób jeśli rodzice się czepiają .Pozdrawiam i życzę powodzenia xP |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|