|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nareszcie ukończyłam 2 odcinek (i miałam zamiar go wstawić już około 3 ale... internet mi wysiadł w połowie uploadowania i przez 5 godzin nie mogłam sie podłączyć^^. Heh, naprawdę, pechowy coś ten odcinek ^^). Wiem, że jest w nim trochę błędów ale już poprostu nie mam siły na ich naprawianie ^^.
Mam nadzieje ,że wam sie spodoba (chociaż osobiście nie uważam , że jest taki jak chciałam żeby był). Niestety dużo w nim dialogów bo musiałam parę rzeczy wyjaśnić. W kolejnych odcinkach będzie coraz więcej akcji a mniej dialogów. Odcinek 2 ![]() Na zrobienie kolejnego odcinka daje sobie dwa tygodnie- to tak na wypadek kolejnych problemów z rodzicami/kompem/weną/internetem. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Już się bałam, że się poddasz
Cieszę się, że jest kolejny odcinek, tylko troszkę gorzej ze stylistyką, dużo powtórzeń. Akcja się rozwinęła, ale jak dla mnie jest troszkę nudnawo, lepsze dymki, ładne zdjęcia. Czekam na kolejny odcinek i wtedy ocenię. Trzymam kciuki, i pracuj nad mniejszą ilością dialogów i powtórzeniami. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Noo, fajne. Tylkosz szkoda, że będziesz robiła tak długo, ale... Trzeba wyrozumiałości.
Podoba mi się. Czekam na następne odc.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|