![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do kolejnego odcinka...nie mam na razie weny i czasu (panuje u nas mała epidemia grypy - wszyscy z moje rodziny chorzy, łącznie ze mną- a co za tym idzie zarówno mama jak i tata mają urlop i siedzą w domu więc pilnują mnie żebym czasem za długo przy kompie nie siedziała...eh, bo godzina to ich zdaniem już długo. Sami więcej czasu spędzają przed telewizorem oglądając wszystko jak leci ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
No cóż.
Mam nadzieję, że znajdziesz czas. ![]() Chociaz wiem, że nie jest łatwo zrobić odcinek. Ja kiedyś prowadziłam fotostory na innym forum. I mój sposób był taki: Pisałam na kartce A4 odcinek i zaznaczałam, w których miejscach będą zdjęcia. Następnie robiłam zdjęcia w grze. (Np. kolejnego dnia) A potem wstawiałam wszystko razem już połączone. Moim zdaniem to dobry sposób jeśli rodzice się czepiają ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia xP |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Fajny pomysł fajne zdjęcia i świetne wykonanie. Fajny klimat, a zdjęcia są ślicze. Do III odcinka Ariedale
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
To Fotostory mi się podoba. Fajny pomysł(też miałem zrobić fs o demonach(ale tych złych)). Zdjęcia świetnie wykonane, dialogi też super. No po prostu *****ioza.
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Świetny komiks. Bardzo mi się spodobał, tym bardziej, że interesuję się takimi rzeczami. Czekam na kolejny odcinek...
|
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 10
|
![]()
Super komiks bardzo ciekawy.
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Na razie nie mam głowy do fotostory. Studia się zaczynają, na prawo jazdy zdaję, rodzice się mnie czepiają ,że siedzę w domu przed kompem zamiast znaleźć sobie jakąś pracę (taa, mam jednocześnie chodzić na studia i pracować)...
Odcinek będzie jak się to wszystko ułoży (przed 26 października nie liczcie - mam wtedy egzamin na prawko i muszę się "przygotowywać" a przynajmniej sprawiać takie wrażenie. Jak zdam to może się zajmę odcinkiem-zależnie jeszcze od tego jak czaso i energochłonne będą studia - ale jeżeli nie to przerwa będzie dłuższa). |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Obyś się wyrobiła i życze powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest