![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
całkiem całkiem, aczkolwiek zupelnie nie moje kolory a juz na pewno nie na caly dom..za jasno mi tam
![]() ![]() |
|
![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Żeby ściągnąc naciśnij malutki napis ''millenium.zip'' Dom mi się bardzo podoba tylko wkurza mnie przy wejściu ta kanapa.Ogólnie fajowski. 9.8/10 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 16
|
![]()
Szkoda, że się nie rozwijasz
![]() No ale do rzeczy - dom nie jest zły ale też nie jest najlepszy. Mankamentem u ciebie są zawsze mdłe wnętrza, jestem przekonany, że zmiana koloru ścian i podłóg, nawet bez ponownego meblowania przyniosłaby zdecydowaną poprawe wizerunku domu. Bryła straszy płaskim dachem i ogólnie to jest zbyt prosta - wklęsły kwadrat. Paintowa trawka też niestety nie pasuje ![]() Gdybym miał oceniać to dałbym 5,5/10 Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Czemu Wy ciagle oceniacie moje stare domy?
Wczoraj dodalem 2 nowe: "Clean" i "Dom na Spokojnej" (ktory mi sie bardzo podoba ^^) Wiec zapraszam do ich komentarzy ![]() Ale i tak dziekuje za wszystkie ocenki. Trawy juz takiej nie robie, ani takich klockow tez staram sie nie. ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Twój dom jest ładny bryla jest ciekawa co sprawia ze nie musi tam byc ogrodu tylko jest jedno ale masz lsniaca podloge w kazdym pokoju nawet w laznience
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 13
|
![]()
Z zewnątrz nie podoba mi się wcale.( Dziwna ta trawa...Za pusto jakoś tak... No i ten chodnik.) Wewnątrz dziwi mnie ta kanapa przy wejściu, a salon wydaje się trochę pusty. Reszta domu jest świetna, nie mam się do czego przyczepić.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Napisz jakich dodatków używasz.
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny jak zwykle jednak wydaje mi się że ten jest najlepszy ze wszystkich 10/10 Pozdowionka dla Kuby
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek...Daje 10/10
Znowu... Robisz piękne domy!! |
![]() |
#20 |
Guest
|