![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwsze ''cos'' to bardzo ladny.W ogole przyjemny dla oka (:
Nie podobaja mi sie tylko okna,z daleka wygladaja jak przerwy w scianach i ta zolta podloga w ogrodku jest okropna. 8/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi się zdaje że tak pusto jest... Jeszcze mi coś przeszkadza ale nie wiem co
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się
![]() serio... tylko te okna... (te jak przerwy w scianach ![]() I ta żółta podłoga na tarasie :/ 9/10 pozdrawiam ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
acha fajnie że wam się podoba
faktycznie nie jestem zadowolony z tych okien ale jak chciałem kupiś jakieś fajniejsze to nie było mnie stać wiecie to jest starter a ,mówię że jutro może bys mój 2 dom ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek bardzo fajny. Okna tylko są... Blee. Reszta fajna.
9,5/10 |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mi się ten domek podoba. czy będzie do pobrania? okna można sobie przecież zmienić, chociaż faktycznie wyglądają nieszczególnie. ja luboę takie małe domki, dlatego cieszę się że jest takie jak ten.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dodaj jakies drzewo na tyłach (chyba bedzie lepiej)
![]() a za dom 8 bo minusik za telewizor ![]() i jeszcze za sciany na zewnatrz ![]() a i te okna :laugh: o i zapodaj moze jakis podjazd po lewej dla auta (jak masz nż) i zrob ogrodzenie jakims plotkiem ![]() Edit: acha sorki to starter ![]() wiec jak dodasz to juz chyba nie bedzie starter :smirk: Ostatnio edytowane przez CrEaTiV : 02.11.2007 - 19:14 |
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
W środku naprawdę ok, ładnie dobrałeś meble. Z zewnątrz za to raczej kiepsko, za ciemno. Być może gustujesz w ciemnych pokryciach ścian, ale czarny to normalnie jak dla gota...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|