|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
DogFun - wiem, że się powtarzam ale Twoje simy są świetne.
Podobają mi się ich oczy i skóra. Zdjęcia są ciekawe. Super. Lubię takie simy jakby z innego świata. Oto zdjęcia niewykorzystane w FS Podróże Rebeki Gold Rebeka i mała Aleksandra zaprzyjaźniają się. ![]() Rebeka jest zawsze elegancka, nawet przy bardzo codziennych czynnościach. ![]() W końcu to simowa modelka. Chyba Aleksandra ma najwięcej zdjęć. Pewnie dlatego, że to pierwsze dziecko Rebeki. Miała być jedynaczką. Jakoś nie wyszło. Tutaj Alex jest na rączkach u tatusia. ![]() Aleksandra z mamusią. ![]() I w końcu sama wyrosła na piękną simkę. ![]() Stanley jest drugim dzieckiem Rebeki. On ma mało zdjęć. Sama nie wiem czemu. Znalazłam jedno w objęciach mamy. ![]() Stanley szybko wyrósł. Oto kraoke razem z Alex. ![]() Trzecim dzieckiem Rebeki jest Miranda. Oto Miranda jeszcze przed oświeceniem. ![]() A tutaj pierwsze i ostatnie święta w rodzinie Gold. Miranda już świeci. ![]() Simka Miranda w klubie, próbuje oczarować hrabiego. ![]() A tutaj biedna Miranda została zbesztana przez Zadecką. ![]() Amadeusz Gold. Utalentowany sim. Pomysł na muzyka oraz błękitnego Amadeusza przyszedł nagle. Otóż, Amadeusz zawsze wybierał do zabawy jedną jedyną zabawkę. ![]() Zamieniłam go więc w słodkiego i eterycznego chłopca. Oto Amadeusz z bratem Stanleyem. ![]() Tutaj z mamą zaraz po opanowaniu sztuki chodzenia w pionie. ![]() I z tatą podczas zimowych igraszek. Oraz reszta rodzeństwa. ![]() Amadeusz wyrósł na pięknego sima. ![]() Powiedziałabym, że nawet na bardzo pięknego. ![]() Drogie dziewczyny, Amadeusz jest przeznaczony dla chłopaków. Otóż ten sim jest gejem. Szkoda. Jest taki cudowny. ![]() Ostatnim piątym dzieckiem Rebeki jest Paulo. Jako dzieciak był łobuzem i rozrabiaką. ![]() Z czasem mu przeszło, ale blizny na twarzy zostały. Ciekawostką jest fakt, że w Takemizu Paulo zmieniał grupę wiekową dwa razy. ![]() A to zdjęcie całej rodzinki. Każdy miał się nie ruszać, ale oczywiście Artur się wyłamał. ![]() Rozetka Wielka Stopa jest córką Protazego. ![]() Z czasem i ona dorosła. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|