|
|
|
|
#1 | ||
|
Reputacja: 14
|
Rëñáës napisał:
Cytat:
Cytat:
Kształt bryły z oczywistych względów nie miał znaczenia w ocenie domku. Nie śledziłem przebiegu tego konkursu ale dziwie się, że ten domek otrzymał 1 miejsce. - jeśli nie śledziłeś przebiegu konkursu, to znaczy, że nie masz pojęcia, jak wyglądały inne biorące w nim udział domki, prawda? Z czym więc porównałeś mój domek, że zdziwiło Cię, że wygrał? Pytam z ciekawości ![]() Pozatym dajesz za dużo kwiatów, w środku simowie pewnie czują się jakby w dżungli byl To oczywiście kwestia gustu, ale zapewniam Cię, że moi simowie czują się tam bardzo dobrze ![]() Dziękuję wszystkim za wypowiedzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Domek jest prześliczny
Szczególnie podoba mi się wystrój sypialni rodziców... Ja sama też lubię tworzyć domki dla moich simów. Mam tylko do Ciebie małe pytanko: jak stawiasz meble po ukosie? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.
Ostatnio edytowane przez Alex17 : 23.11.2007 - 17:54 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mi się ten domek bardzo podoba
Przyczepiłabym się tylko do jednego: nie podoba mi się, jak w jakimś pomieszczeniu jest drewniana lub drewniano-podobna podłoga, a nagle na środku, ni stąd, ni zowąd jest wykładzina Ale to jest subiektywizm, na mnie uwagi nie zwracaj :shifty: No a co do dużej ilości roślinek, to właśnie dobrze Mi się podoba xP
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
W grze znajduje się ona w zakładce z wykładzinami, ale je nie patrzę na to w ten sposób. Używając wykładziny i weselnych kwiatków z mini packu "Szyk i elegancja" stworzyłam czerwony dywan z kwiecistymi brzegami. Tak działa wyobraźnia ![]() Edycja: Definition :witaj: Czuję się zaszczycona, że pierwszy post napisałaś w moim temacie
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 04.12.2007 - 18:49 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
A ja mam małe pytanie:
Co się może stać gdy nie skasuje się tego nagrobka? Domek świetny! Wszystkie twoje domki mi się podobają. Oglądałam jeszcze dom Amadeusza Gold i Rodziny Podróżnik. Oba świetne. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|