![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dzięki za szczerą ocenę, Irbis. Doceniam bardzo to, że ktoś poświęcił trochę czasu na obejrzenie i ocenę mojego domku.
W pewnych sprawach muszę się zgodzić z Tobą, po dokładnym obejrzeniu jeszcze tysięczny setny raz. Dom nie był testowany, a ja nie zaznaczyłam tego w poście. Tylko te meble, pod katem 45' brzydko niestety w większości przypadków wyglądają, jak postawi się je np. dwie kratki od innego mebla. Dlatego czasem mogą być niedogodności i z tym się zupełnie zgadzam. Aha, no i co do tego ustawiania mebli. Jakże nie mogłabym tego nadmienić? W końcu wysłałaś mi wskazówki, kilka rad, a dalej dochodziłam sama - z tym meblem eksperymentowałam z kodami i wyszło to, co wyszło. A koncepcja i pomysł na nietypowe ustawienie mebli jest przecież Twój i co do tego nie ma wątpliwości. A ja taka jestem - nie toleruję takiego czegoś, jeśli ktoś 'przywłaszcza' sobie czyjąś koncepcję i zbiera za to 'laury', że się tak wyrażę. Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za oceny. Z reguły biorę pod uwagę wasze wskazówki i korzystam z nich, aby moje domy były lepsze. W każdym użyłam czegoś, co zostało mi zasugerowane w temacie. Pozdrawiam, olliss. Komentujcie dalej, zapraszam. |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Super mija ocenka to 10/10 nie ma sie czego czepiac MOIM ZDANIEM JEST WSZYSTKO EKSTRA DOPASOWANE
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ładny. Tylko nie podobają mi się te "plamy" na zewnątrz (na ścianach). A, brakuje mi dodatków z neta. Dam 7/10.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|