![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Postanowiłam stworzyć coś nowego, czego nigdy nie tworzyłam. Wyszła mi kawalerka, w sam raz dla studenta.
--- Dom zamieszkuje samotny, młody przystojny Tomek Jaroszewicz. Jest to spokojnej natury, lubiący prostolinijność, człowiek. Postarał się, aby jego dom jak najlepiej go zobrazował. Wymagania: TS 2 / TS2 NS / TS2 CPR / TS2 P / TS2 RR / TS2 SIE Przepraszam za kwadracik z czynnością na jednym ze zdjęć. --- Wszystkie prawa zastrzeżone, jestem autorką wszystkich pomysłów. --- Mam nadzieję, że się podoba. Pozdrawiam, proszę o oceny. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:44 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ładny, śliczni itd. Mogłobybyć zdjęcie z góry zrobione bo na tych fotkach nie widać wszytskiego dokładnie. No ale i tak jest ładny. Tylko pozazdrościć.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ładny.
Szkoda tylko, że nie ma ogródka jakiegoś ślicznego. Ale rozumiem, to starter. Podziwiam Cię. ![]() 9/10 ( za ten ogrodek. ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
No całkiem niebrzydki domek...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Mały domek choć bardzo fajny. Ale jeden minus: nie ma ogródka. Parcela jest mała ale można było coś wykombimować. Kilka ozdb, kwiatków i było by o wiele lepiej. A domek wewnątrz: Mało przestrzeni, ale została fajnie wykorzystana. I podoba mi się pomysł z "wieszako-lapmą". Pewnie wiesz o co mi chodzi. A kuchnia... Również ładna ale na ściany coś by się przydało. Masz cztery pory roku - mogłaś wykorzytać np. patelnię a było by lepiej. Sypialnia jest mała, zaś bardzo fajna. A łazienka... Przeciętna. *** OCENA: 9,5/10
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ładny domek. Tylko zniechęciła mnie ta lampa w wieszaku. Wszystko inne jest bardzo pomysłowe.
9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Cieszę się, że Wam się podoba.
Brak ogródka uzasadniony jest tym, że chciałam, aby dom jak najbardziej go charakteryzował - jest surowy zewnątrz, a wewnątrz - pełen ciepła. Jeśli ktoś chce, mogę ew. dać do ściągnięcia. Ale to jak chcecie. Dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Olliss - daj dom do ściągnięcia. Ja z miłą chcęcią go pobiorę
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Śliczny! Większość domów na forum jest z obiektami ściągnietymi ty to ominelaś przez co jeśli dasz do ściągniecia to nie bedzie trzeba jeszcze dodatków do niego ściągać (no chyba że byly by zalączone). Piękne komponacje i użyte obrazy. Mi osobiście nie chce sie dawać ich i szukać jakie by tu.
Jest maly i przytulny w sam raz dla studenta który szuka samotności, spokoju i ciszy. Cięszy mnie widok takich ladnych domków. Mam nadzieje, że dasz do ściągniecia. Pozdrawiam Tuśka. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|