![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
W sumie mogę się wypowiedzieć. Nie zrobiłam tego wcześniej, bo domek nie podpadł mi pod gust.
Może zacznę od minusów. - domek jest jednolity; nie dziwi mnie, że Komurka nazwała dom "białym klockiem"; dla urozmaicenia mogłeś użyć przynajmniej dwóch tapet - jednolita biel nie robi wrażenia, a zaś odrzuca; - brak podłoża w ogródku; naprawdę nie stałoby się nic złego, gdybyś wyłożył posadzkę, albo przynajmniej ścieżkę z "groundcovers"; - donica przy wejściu; - za dużo okien w salonie - brak rolet/żaluzji; - łazienka - a szczególnie wanna; - brak rolet/żaluzji w sypialni - za dużo okien za łóżkiem (nie zasnęłabym tam z mężczyzną obok ...); samo łózko odbiega kontrastem od koloru pokoju - jaśniejszy kolor wyglądałby lepiej; - pracownia: półka na książki nie pasuje kolorystycznie; - patrząc na zrzuty można dojrzeć jak dużo wolnego jest miejsca; teraz stuprocentowo zgodzę się z Komurką a propo "białego klocka"; nie zagospodarowałeś odpowiednio przestrzeni: sypialnia za duża, salon za duży, łazienka za duża, druga sypialnia także ma tyle miejsca, że dodatkowe łóżko można by wstawić; Plusami zaś są: + kształt bryły - ciekawy, jednak nie do końca dopracowany; + wejście (chociaż ładniej wyglądałoby ze świetlikami i innym ogrodzeniem); + kuchnia (nie pasują czarne szafki) + ogród zaprojektowany ładnie, chociaż, jak wspomniałam wyżej, przydałaby się ścieżka + druga sypialnia - ale minus za brak rolet i kącik z wieżą |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
SUPER ten domek obciągnęłabym sobie
![]() Ostatnio edytowane przez karasss : 11.01.2008 - 16:14 |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
mam propozycje... ci którzy się tak bardzo czepiają tego domku może zaprezentują nam swoje, zapewne piękne, a nie krytykują innych? ;/
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
naprawdę ładny... kilka rzeczy mi nie pasuje ale ogółem podoba mi się =)
8/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|