![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Zapraszam do obejrzenia 1-wszego odcinka II serii
![]() ![]() Obejrzyj: Wiara czyni cuda 2 Odc. 1 |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle świetny odcinek. 10/10. Ciekawy. Możesz mi powiedzieć skąd masz fryzurkę Pawła?
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
To jest ta sama fryzurka ,którą miał na początku serialu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() Twoje videostory jest pierwszym, jakie obejrzałam w całości. Powiem szczerze: fabuła specjalnie mnie nie zainteresowała. Podobnie mogę rzec o twoim sposobie kręcenia filmów (ale każdy ma swój styl ![]() ![]() Niech tylko moja krytyka cię nie zniechęci! ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
airs - wprost przeciwnie
![]() ![]() Powiem jedno...Ewelina zacznie myśleć o sobie ,gdy okaże się ,że jest sama...Będzie chciała zrobić karierę i wyjdzie z niej mała egoistka ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
W takim razie bardzo się cieszę, że moja krytyka nie wpłynęła na Ciebie negatywnie, bo miałabym Ciebie na sumieniu
![]() ![]() Serdecznie pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
dopiero niedawno obejrzalam caly 1 odcienek, bo chcialam zobaczyc jakie to bedzie
![]() ![]() czekam na kolejne odcinki 'wiary czyni cuda' ![]() zasluzenie 10/10 ;D |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 20
|
![]()
No tak, no ja już oceniłem na YT. Świetne. Zapowiada się coś o wiele ciekawszego niż I seria.
![]() ![]() Edit: Nie wiem, czy ja o tym powyższym już kiedyś nie wspominałem, ale jeśli tak, to w takim razie mówię jeszcze raz. ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 22.01.2008 - 17:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
swietny
![]() nawet to za malo powiedziane, ze swietny ![]() ![]() mam nadzieje, ze Ewela nie wroci do Jacka ![]() ![]() 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|