![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Pomieszczenia za duże! Wiekszość mebli nie dopasowanych. Bryla za zwykla!
Mam pytanie: skoro pomieszczenia sa takie duze to trzeba bylo jakies na dwa podzielić a nie w kuchni spanie dla psa czy kota dawać. Nie przesadzajmy. Jest tu dużo do poprawienia. Ponieważ jest to stary temat nie bede opisywac kazdego pomieszczenie osobno. |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Jest co poprawiać.? Co mam poprawiać w moim PIERWSZYM domu na tym forum...? Jak mam co poprawiać to zobaczcie nowsze domy... ;|
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
mógłbyś dać więcej mebli , następnym razem gdy dasz coś takiego na forum zastanów się czy chciałbyś mieszkać w takim domu twoi simowie zapewne nie . Ale ogólnie jest spoko moja ocena to 5/10
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Bryła: super10/10
Przedpokój: dziwny jakiś 7,5/10 salon z jadalnią: nie podobają mi się tapety i podłoga z kamienia, moim zdaniem one są bardziej na dwór,fajne meble 5,5/10 kuchnia: bardzo ładna 10/10 Łazienka:nie podoba mi się szklana podłoga 9/10 Sypialnia:fajna ale pusta, zamiast garderoby mogłaś tam postawić szafę 5/10 Garderoba: Nie podoba mi się dywan, ładne meble 5.5/10 Taras:Super 10/10 Ogród: kilka ławek mi się nie widzi, dzrewa i kwiaty 0/10 Ogólnie: 62.5/100 - przejdzie |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|