![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Moje oceny:
Kornelia: 8/10. Moim zdaniem ma za małą górną wargę, za cienkie brwi i jakby przestraszone oczy, ale ładnie dobrany makijaż i fryzurę. Herina: 6,5/10 Jak powiedziała wcześniej RoxyFM ma niekształtną twarz i za małe usta. Nie podoba mi się. Vanille: 7/10 Ma wszystko za duże. Oczy, usta i nos i zbyt pociągłą twarz. Ale w sumie nie jest zła. Nadienne: 6/10 Dziwny makijaż i za duże oczy. Wygląda jakby nabrała powietrza i go nie wypuszczała. Ashley: 7/10 Za małe oczy i za duża dolna warga. Źle dobrany makijaż. Carmen: 8/10 Za duże oczy, za małe usta, za ciemny eyeliner. W sumie wygląda trochę jak lepsza wersja Bellatriks z HP:p Lily: 5/10 Za 'sucha'. Zbyt widoczne rysy twarzy. Za duża dolna warga. Elizabeth: 5/10 Oryginalna, czy raczej dziwna? Nie wiem. Zdecydowanie za duża dolna warga i zbyt odsłonięte nozdrza. Oprócz tego wygląda jakby miała wiszący biust. Morgana: 10/10 Najlepsza. Nowa Vanille: 8,5/10 Dobra, lepsza, ale nadal za duże oczy. W sumie: 71/100 Nie jest źle. Wystarczy poprawić drobne szczegóły. Ciągle robisz za dużą dolną wargę. Duza dolna może zostać, ale górną powiększ. Czekam na następne:] |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|