![]() |
#12 |
Reputacja: 13
|
![]()
Bryła: Ogólnie dom strasznie mi się podoba.
![]() Gabinet: Także jest bardzo ładny i ciekawie urządzony. Podobają mi się okna, lecz uważam, że półka na książki (tego wyglądu półka, a nie że ma jej tam nie być) nie pasuje kolorystycznie. 8/10 Kuchnia: Również fajna, ale nie dałaś więcej zdjęć, a szkoda. Za to, to co widać jest ślicznie zrobione. 10/10 Łazienka: To chyba najlepszy pokój w całym mieszkaniu. Bardzo lubię zielony, także za to plus. ![]() Salon: Znów, szkoda, że nie ma więcej zdjęć. Ale mimo to jest całkowicie w moim stylu. 10/10 Sypialnia: Też jest wręcz (jak dla faceta xD) cudowna. Może ma trochę zimne kolorki, ale podoba mi się. 10/10 Ogólna ocena: 57/60 pozdrawiam!
"Kto czyta książki, żyje podwójnie" Ostatnio edytowane przez Akmiss : 28.08.2007 - 12:11 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Te zielone kolory... Jest ich za dużo... Wnętrza są OK. I jestem ciekawy, skąd ściągnęłaś akwarium z salonu.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
zbyt pokręcona bryła ale ogólnie mi się podoba...ten domek przekonuje mnie, że mieszka w nim prawdziwy mężczyzna
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bryła i wnętrze podobają mi się. Jak na męski dom 10/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Wydaje się taki trochę eee....zapchany ?
![]() pozatym domek naprawde taki hmm - męski ![]() 6/10 Ostatnio edytowane przez Fảlivrin : 02.12.2007 - 17:30 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
*Bryła skomplikowana
*za dużo kwiatów w kuchni reszta ładnie 9/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
gauden19- po co wyciągasz jakieś stare domy???
domek ładny, 7/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo mi się podoba. Bryła jest ciekawa. Jedyne co mi się nie podoba to to, że w jadalni jest malutko miejsca.
Ocena: 9/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Hmm ... Ładny domek, ale coś w nim jest nie tak ... Może za dużo zieleni, sama nie wiem ..
Ocena 9/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|