![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
a.... xD to ciesze sie
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się kuchnia, łazienka i salon tez może być. Ale mogłaś sypialnie przed dodaniem domu na forum jakoś urządzić, bo tak wygląda okropnie (zwłaszcza to ogromne łóżko, które zajmuje cały pokój :con: ) nawet nie musiałaś jej jakoś super urządzać, w końcu remont tam jest
![]() ![]() P.s. czy mogłabyś mi podać linka do kuchni(szafki i co tam jeszcze jest do ściągnięcia ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
aN.. SERFUJE PO RÓŻNYCH STRONACH Z DODATKAMI Xd NIE ZA ABRDZO PAMIETAM CO I JAK GDZIESCIAGŁAM Xd EHEH
![]() TTAJ JEST NAJWIECEJ FAJNYCH DODATÓW ![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Ooo dzięki właśnie tej stronki szukałam
![]() Ostatnio edytowane przez Chatoyant : 23.03.2008 - 21:28 |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
hehe xD spoko ;] maman nadzieje ze cos tam dla siebie znalazłaś .. jest świetna .. przyznam sama
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Ech niestety wszystko co mi sie podoba jest płatne :< ale kilka ladnych darmowych mebelkow znalazlam :d
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
mam z tym sam roblem ..xD płatne to co najlepsze od kuchni po gabinety xD a mi najbardziej zalezy zawsze na kuchni bi takie szajskie blaty mam do niej ze normalnei żąl sciska .. moze ty masz coś co by mi sie spodobało ?
|
![]() |
#39 |
|
![]()
Oj tak urządzanie kuchni to istny horror :d. Teraz sobie właśnie ściągnęłam tą:
http://www.4eversimfantasy.net/kitchen4.htm Innych stron nie mam z meblami :/ |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Dom jest baaardzo zwyczajny i baaardzo nudny. Jezeli Dominika, która w nim mieszka miała tak traumatyczne dzieciństwo to przynajmniej zrób jej wyjątkowy dom!
![]() Sypialni nie oceniam, bo jak piszesz "jest w remoncie", łazienka całkiem przyjemna, tak samo jak gabinet. Jedyny minus tych pomieszczeń - bardzo "zimne" (oczywiscie chodzi mi o kolory, a nie o temperature). Salon i kuchnia - poprawne, ale troche... pustawe. To pewnie kwestia kolorystyki, ale cały ten dom jest mało przytulny. Podoba mi się bryła. Lubie jak ktos potrafi "zamknac" wszystkie pomieszczenia w jakims naturalnym kształcie - kwadrat, prostokąt, a nie robi udziwnionych na siłe skosów itp. Ogród przykryty sniegiem, wiec nie bardzo jest co oceniać ![]() Jednym słowem - dodaj troche ciepłych kolorów, wyremontuj sypialnie i nie twórz swoim simom takich traumatycznych historii!! ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|