![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Szczerze powiedziawszy nigdy nie ściągałem dodatków z sieci(bo nie miałem miejsca nawet na oficjalne dodatki). No więc jak dostałem nowy kompik "zaszalałem sobie" i ściągnąłem sobie oficjalne dodatki ze strony thesims2.ea.com(Misiokróliki i te sprawy ^^). W Na Studiach problemu nie było, ale kiedy kupiłem sobie Nocne Życie wyskoczyło mi coś takiego:
![]() Usunąłem więc dodatki, ale przeinstalowane dalej wywołują to okienko. Może to normalne przy dodatkach z neta, ale nie wiem czemu wyskakuje to ostrzeżenie. Coś jest nie tak, czy po prostu mi mówi, że dodatki z neta nie są w 100% bezpieczne? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie potrzebnie kasowales wszystkie dodatki z neta. to tylko mowi ze dodatki z neta nie sa w 100% bezpieczne.
Edit: koleżanka mnie uprzedziła :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
tak i jeszcze po kliknięciu włącz zawartoś zmodyfikowaną musisz wejść w ustawienia i kliknąć nie wyświetlaj ramki z informacjami o obiektach zmodyfikowanym przy starcie gry , czy jakoś tak xD, bo inaczej ta ramka Ci będzie wyskakiwać w nieskonczoność.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czyli tak jak przypuszczałem - ostrzeżenie.
![]() Dzięki wielkie. ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Też mam problem z tym oknem. Przy niektórych dodatkach pokazuje się ostrzeżenie - wykrzyknik w żółtym trójkącie.
Zauważyłam że jeden z dodatków blokował opcje, jakie powinny pojawić się po kliknięciu na sima. Wyrzuciłam go, jednak zostało jeszcze parę z tego typu ikonką. Czy wszystkie z nich psują coś w grze? Co oznacza taki znaczek? |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
U mnie nie wszystkie psują w grze.Miałam parę z żółtym znaczkiem i wszystko było ok.Chyba poprostu to jest takie ostrzeżenie,że gdy zainstalujesz jakiś dodatek(EA lub z neta)mogą jakieś opcje się popsuć,o ile już się nie popsuły.Jest tak np.z Inteeninaterem(jak to się pisze?)lub InSimenatorem...one mogą wywołać błędy,gdy ma się niekontytabilne dodatki.
![]() |
#8 |
|
![]()
Tak a chyba oznaczane "hacki globalne" (takie, które zmieniają grę a nie sa konkretnym przedmiotem). Tak przynajmniej mi się wydaje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Część z nich powinna działać bez problemu aż do dodatku "Cztery pory roku". Najnowsze mam "Podróże", więc to pewnie z nimi są niezgodne.
Na razie mając Simkę na studiach nie zauważyłam problemów. Jeśli jednak powstałyby podczas gry można usunąć Podróże, i dalej grać tą samą rodziną, bez ponownej instalacji całej gry? edit: :smirk: Szukałam dodatków podanych przez RoxyFM by sprawdzić czy też pojawi się ten problem. W wersji starszej rzeczywiście pojawia się ikonka. Ta wersja może Ci się przydać RoxyFM ![]() http://simoasis.com/archives/game-mo...eenimater.html Możliwe, że jeszcze nowsza wersja leży tutaj: http://box156.bluehost.com/~aestudi1...45b185618c13d5 Ostatnio edytowane przez 'Mu : 27.03.2008 - 23:11 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|