![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
to już mój trzeci domek na forum, spotka się zapewne z przeciwnikami ale mnie się bardzo podoba.Nazwałam go Black & Brown, ponieważ trójka rodzeństwa, która go zamieszkuje, wnętrze zachowała właściwie w brązach (i oczywiście innych kolorach), a na zewnątrz dominuje biel i czerń.Dom jest bardzo nowoczesny i wątpie, że bardzo przytulny, ale takich nie za bardzo lubię.Nie rozpisuję się tylko daję:
bryła od przodu: ![]() ![]() od tyłu: ![]() i z boku: ![]() ![]() przedpokój: ![]() ![]() ![]() ![]() duży pokój: ![]() ![]() ![]() ![]() kuchnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łazienka: ![]() ![]() ![]() i sypialnia naszej trójki: ![]() ![]() ![]() ![]() rzuty: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hej sliczny domek
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Naprawde sliczny domek
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ajkusia, na serio nie pamiętam skąd je wytrzasnęłam, ale obiecuję Ci, że jak coś znajdę to podam stronkę.Wiem, że na jednej stronie nie znajdziesz wszystkiego, zawsze mieszam poszczególne elementy.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła wygląda jak apartamentowiec, robi bardzo miłe wrażenie, a budynki obok dodają tylko uroku. ;] Wnętrze też mimo tego, że nie jest przytulnie, jest ładne, dopracowane, aczkolwiek uważam, że w kuchni na ścianach jest za pusto i sypialnia trójki jest ciemna.
Ocena: 8,5/10 |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie się bardzo podoba bryła i wnętrze .
bez żadnego zbędnego gadania 10/10 .!
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawy kształt bryły, wnętrze tak samo ciekawe i nowoczesne, tylko na ścianach jest tak pusto... Ale pewnie o to Ci chodziło, żeby obrazy nie zrobiły z tego domu przytulnego gniazdka. Ale przydałby się jakiś chocby nowoczesny obraz. Ale dobra nie czepiam się już. Fajnie, że połączyłaś brąz z zielenią w pomieszczeniach, chodzi mi o zieloną kuchnię i łazienkę i brązowy pokój rodzeństwa. Co do tego pokoju to fajny- taki tajemniczy.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fajny domek,dasz do ściągnięcia 10/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Sanderkaaa_98, napiszesz mi jak dać do ściągnięcia, bo nie wiem?Jak napiszesz to dam
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|