![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Szczerze ?? Salon jest beznadziejny. Najładniejsz pomieszczenie to kuchnia-ona kipi radością zycia w tym domu.A ten salono-korytarz na piętrze jest troche zrobiony'od tak' bez chwili namysłu ,aby był ;] Jedene pomieszczenie nazwalaś biurem,troche sie tym zdziwiłam ,bo na pierwszy rzut oka bez chwili namysłu pomyslałam ,że to pokuj dla dziecka.Myliłam się.W ogóle nic w tym pokoju nie wyglada w karzdym razie na biuro,jak już to dziecience biuro-w tym bym sie zgodziła.Jednak myslę ,ze wystawiając kolejny dom postarasz się gustować się w mniejszych pomieszzceniach i kombinować z parterowcem tak zwanym.Mogłobybyc lepiej gdybyś zrobiła oświetlenie i wieksze zdjęcia .
7,5/10 EDIT: nie sądzisz ,że do jednopietrowego domu winda to za dużo ? uznałam też,że z sypialni powiino się wchodzić do garderoby a nie z hall'o-salonu-ktoś ,przecież mugłby sobie bezpośrednio wejść i poszperać.Prawda ? No.Sypialnia to prywatne miejsce wiec stęp byłby niedozwolony. ;] Ostatnio edytowane przez Altey : 09.06.2008 - 20:10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|