![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ładnie,miło,przyjemnie.Zalety (?) Same. o nie,Nie.Koniec tego dobrego.Weś się do roboty ^^ Bo wiem ,że stać Cie na więcej.Po kombinuj troszeczke
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ładne,ale niczym nie zachwyca ani nie szokuje...
fajne meble, a ogódek koniecznie do dopracowania 8/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
nic specjalnego, bryła prosta i ten kwadrat nie ma żadnych przeróbek, ale nie mam ochoty tego oceniać bo wszyscy prawie na forum takie robią, rozumiem że ta pierwsza sypialnia to sypialnia nastolatki?ale jest tam za mało roślinności i innych dekoracji, fajne kolorki, w kuchni z jadalnią zamiast drewnianej podłogi dałabym kafelki ale nie jest najgorzej, w salonie te obrazy są ....w ogóle nie pasują lekko mówiąc, ale gdzie sypialnia rodziców?, łazienka to ściągnięty zestaw z neta, za mało roślin czy dodatków typu pasta czy szczotka, piwniczka fajowska, ale ogrodu w ogóle nie widać, z tych dwóch zdjęć nie mogę wywnioskować jak wygląda naprawdę
|
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tu jest tylko jedna sypialnia. Jak widać nie przeczytałaś opisu domku, a to by sporo na ten temat wyjaśniło. |
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Taki ciemny, taki wiejski..ee...nie podoba mi się.Sama zresztą nie umię budować lepszych, ale to nie znaczy, że mam na wszystkie domki mówić, że są śliczne jak nie są!
Ocena: 4.5/10 (3 za fatygę) Pozdrawiam Dyskotekowa Imprezowiczka! |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Udany projekt, podoba mi się. Co prawda łazienka jakaś taka skąpa i nieefektowna, ale zachwyciła mnie kuchnia/jadalnia--->strzał w 10-tkę. Prosta i elegancka, tylko ten kominek mógłby być nieco inny, może mniejszy i NIE kamienny!!! Moja ocena: 8,5/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|