![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Hejo ^^ Dom ładny,lecz zabardzo mnie mdli.Za duży,i za ciemny dach do takiej bryły jak ta.Na samym wstępie chciałam oznajmić ,że barierki obradzające ogród (działkę domu-można sobie powiedzieć) nie pasują tam w ogóle.Wnętrze jest troche haotyczne.Weszłam i już na sam początek znów wielki
- Za co ? za te drewniane schody.Są zbyt piękne aby znalazły się w nowoczesnym domku-powinny stać w jakiejś chacie z drewna.Kuchnia,zdecydowanie za ciemna,lecz ładna.Do zcasu gdy dodałaś 'połączona z jadalnią:'.dechciało mi się.Jak morzna połączyc tak jasne pomieszczenie z ciemnym ? <niedowiary> Salon,to moim zdaniem skromnym salonem być nie powinno.To tak jak jakaś publiczna poczekalnia.Nic w niej nie ma,tylko stoi wypoczynek z wikliny (o ile sie nie mylę.tak 'na oko' przypuszczam). Sypialnia jest piekna ,ładna ,ale ebz tego łóżka.Korytarz na górze to inne złudzenie(?) Chyba raczej nie-niczym sie nie różni od tego na dole (jest tylko jedna fotka,nic w nim nie ma-to co mnie bardzo dobiło)Łazięki ogółem wszystkie są lekkie i skomponowane bez niczego.Sypialnia małej jest moim zadaniem najładniejsza tylko gdzie jest łóżko (?) przypuszczam ,że to to co stoi obok białego kwiatka tylko zakryło sie scianą.Lubie takie wypoczynki-i ten kolor,jest świetny.Pokój córki jest zdecydowanie taki jak miał być.Ładny,kobiecy.Wachałam się do tego przez chwilę czy nie lepiej by było odnowic sypialnię rodziców w taki sposób (?) ,lub ich tam po prostu przenieść ? Taak. zdecydowanie. ;] znasz juz wiec moje zdanie.Skomentowałam,pokrytykowałam sobie ^^ Spadam .BuZzzz. Pozdrawiam: Shebu$ |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|