![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz zwyczajny, ale ładny. I podoba mi się ten angielski, zadbany, zieloniutki trawniczek xd. Pasuje do brzóz, brzozy pasują do białego płotu, a biały płot pasuje do białych wykończeń dachu
![]() PARTER: Hall pusty - i dobrze. Ciężkie schody i obszerne zasłony w zupełności wystarczą. Kuchnia piękna - podoba mi się to, że meble odbijają się w kafelkach, daje to świetny efekt 3D (gdzie je ściągnęłaś? i te idealnie dopasowane ściany - są super!) Ale ściana pod oknem wygląda jakbyś jej nie pomalowała... a może to takie okno po prostu? Jadalnia też jest ładna. Kuchnia w ciemnych, przytulnych barwach, jadalnia - w jasnych, czystych i lekkich - idealne dobranie kolorów. Krzesła wyglądają trochę jak roboty (albo obcy? :d), ale fajnie się prezentują - może właśnie dlatego ^^. Do salonu nie mam zastrzeżeń - piękna zasłona, kanapy i lampa. Ten telewizor chyba sama nawet mam ![]() Sypialnia: Nie żeby nie była ładna, ale podoba mi się najmniej ze wszystkich pomieszczeń - nie wiem dlaczego, tak jakoś. Łazienka - nic specjalnego, ale ładna. PIĘTRO: Łazienka bardzo mi się podoba. Fajna wanna, pasuje do lustra. Dobrze, że dałaś tam kwiaty. Okna pasują - takie łazienkowe, zasłonięte do połowy ![]() Pokój dziewczynki - Jak dla dziewczynki w wieku przedszkolnym, to trochę zbyt pastelowy ten pokoik, a kuchenka nie pasuje do całości, choć z drugiej strony daje całkiem fajny, kolorowy akcent. Przyczepię się, bo dałaś po prostu zestaw i zabawkę, którą miałaś od początku. Mogłaś bardziej poszukać. Pokój 'dorosłej nastolatki' (swoją drogą - co to za wiek? xd) - fajny, ale mogłaś dać biurko z jasnego drewna i bardziej pasującą (oliwkową) pościel. Choć może wtedy byłoby w pokoju trochę smutno - tak też jest dobrze ![]() TYŁ DOMU: Mogłaś nie pokazywać :d. Nie jest źle, ale jakoś fantastycznie to też nie. Moja ocena: 8,5/10 (byłoby 9/10, gdyby nie ten taras ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|