![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Świetny pomysł! Przypomni to nam o wydarzeniu
![]() Moja ocena? 9/10 Odjęłam jeden pkt. za no cóż, meble (niektóre) Pozdrawiam, KQ. |
|
![]() |
#42 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Już wkrótce kawiarnia werandowa lub mostek kapitański. Nie wiem które z tego wybiorę... Ostatnio edytowane przez cosmo : 29.06.2008 - 22:50 |
||
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja tylko oceniłem, zresztą jak każdy
![]() Nie czepiam się tapet, i tych leżaków. Mówię tylko że mogłeś to uwzględnić. Nie miałem na celu upokorzenia twojego pomysłu, bo bardzo mi się podoba. Też interesowałem się tym statkiem, i dużo o nim wiem... Pozdro ![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Podjąłeś się bardzo poważnego wyzwania, podziwiam. Ja bym sie na coś takiego nie zdobyła.
A co do Titanica, faktycznie brakuje tego bogactwa, przepychu, ale maxis nie oferuje nam tego typu mebli. Daję 9/10. |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Pomysł świetny, wykonanie takie sobie. W salonie na dwóch zdjęciach widać niebo, okna nie pasują, fotele mogłyby być bardziej wzorzyste (szukaj w internecie). Ale ogólnie dobrze wyszło. Natomiast apartamenty to po prostu tragedia! (przepraszam, że tak mocno
![]() Jeszcze jedna strona z klasycznymi meblami: http://www.xuansims.be/ EDIT: zapomniałabym o ocenie - 7/10, tylko ze względu na pomysł. Staraj się! Ostatnio edytowane przez anonimowa : 30.06.2008 - 20:37 |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Anonimowa, to co że widać niebo. To chyba dobrze! Przecież to nie Enterprise, żeby zza okna było widać gwiazdy!
Ludzie, myślcie racjonalnie! |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Spoko, poczekajmy na dalsze pomieszczenia
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
nie chodziło mi o to, że widać niebo zza okna, ale w miejscu, gdzie powinien być sufit
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
tak, wiem. Ale od strony salonu prawdopodobnie ( nie pamiętam) promenada była odsłonięta. Ona chyba nie była prywatna, tylko pokład spacerowy...
|
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Świetne.
Bardzo mi się podoba. Gratuluje pomysłu. Mi wszystko się podoba. Nie idzie nic zrobić idealnie z filmu i zdjęć.. Poprostu N I E D A S I Ę. A skoro niektórzy są tacy mądrzy tutaj to prosze , niech zrobią własny "Titanic". Zobaczymy czy będzie idealnie -_- A i na tym filmiku to jedyne co jest podobne to wygląd z zewnątrz. W środku nic nie jest podobne. I w ogóle nie jest ładniejszy od tego. Brzydszy. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|