|  02.07.2008, 11:56 | #11 | 
| Guest 

|  Odp: Dom okienko 

Nie podoba mi się. W każdym pokoju są inne okna, dom jest strasznie duży i ten gigantyczny dach... Przy samym wejściu do domu jest straszny busz :/  W salonie to samo. W łazięce nijak nie pasuje tapeta, która moim zdaniem o wiele lepiej prezentowała się w pokoju dziecka, zamiast tej ciemnej, zimnej tapety. Podłoga w kuchni nieźle daje po oczach... W pokojach jest strasznie ciemno.. 2/10
		 | 
|  | 
|  02.07.2008, 12:46 | #12 | 
| Guest 

jw :\ już moje są lepsze   2/10 | 
|  02.07.2008, 15:49 | #13 | 
| Zarejestrowany: 29.01.2008 Płeć: KobietaPostów: 1,291 Reputacja: 10 |  Odp: Dom okienko 

eee. co to ma być ? Buraczkowo-roślinkowo wita ? < zgon > pierwsze co rzucilo mi sie w oczy jest hol zastawiony bezsensownie kwiatkami [?][!] ciemne pomieszczenia,brak dopasowania kolorów brak jakiejkolwiek estetyki tego domu.. ale muszę stwierdzić ze ogród jest nawet taki jako taki... a wiec moja ocena 1/10 
				__________________ Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de  Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru | 
|   | 
|  02.07.2008, 16:42 | #14 | 
| Guest 

ten dom jest okropny 2/10
		 | 
|  02.07.2008, 16:55 | #15 | 
| Guest 

Starszy dach... brak koloru ściany na zewnątrz...dla matki z dzieckiem... raczej bogatej matki z dzieckiem... Miłowo...(widać budynek) Wynik: 2/10 | 
|  05.07.2008, 14:21 | #16 | 
| Guest 

To nawet nie jest styl  Tokio Hotel  . Mniejsza z tym. Za duże pomieszczenia , są w domu.;/. Ten hall to mnie przeraża. Tyle kwiatów.Przydała by sie tam jakaś szafka z bytami czy coś w tym stylu a nie same kwiaty. Przy drzwiach nie widzę alarmu anty włamaniowego. 2/10 nie podoba mi się. __________________ Tokio Hotel is the best | 
|  05.07.2008, 14:27 | #17 | |
| Guest 

|  Odp: Dom okienko Cytat: 
 | |
|  05.07.2008, 19:54 | #18 | 
| Zarejestrowany: 18.04.2008 Skąd: W simowie Płeć: KobietaPostów: 643 Reputacja: 10 |  Odp: Dom okienko 

Dom w ogóle mi się nie podoba. Po co tyle roślin??? Bryła fatalna, kolory albo za jaskrawe, albo za ciemne. Ogród taki nieprzyjemny. Ogólnie dom sprawia wrażenie takiego nieuporządkowanego. Ocena: 2/10
		 | 
|   | 
|  06.07.2008, 00:38 | #19 | 
| Zarejestrowany: 19.06.2008 Skąd: Miasto Świętej Wieży Płeć: MężczyznaPostów: 222 Reputacja: 10 |  Odp: Dom okienko 

No, kolejny dom jak hangar samolotowy. Czy to są jakieś żarty?! Przed chwilą skrytykowałem jakiś domek za jedno karzełkowatość, a tu nagle TO... Co to ma być?! Zero stylu. Pod tym dachem można by upchnąć jeszcze ze dwa piętra! A te kolory- jak w grobowcu. Ta matka musi być jakaś sfiksowana, a dziecku to już w ogóle współczuję...  I ten ogród botaniczny w przedpokoju to też porażka... Liczbowo nie będę komentował- myślę, żę tyle wystarczy... | 
|   | 
|  06.07.2008, 10:47 | #20 | 
| Guest 

Ciemno, pusto, za maxisowsko i jeszcze do tego zdjęcia do kitu. Na razie bez oceny liczbowej.
		 | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |