![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Domek jest bardzo ładny i gustowny,nie mam się do czego przyczepić,ale zbudowanie startera meblami z netu to nie sztuka-są one zwykle bardzo tanie.
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ten DOM jest cudowny !!!! w skali od 1-10 to 11/10 !!!
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
bardzo mi sie podoba jest super 10/10
|
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Aj strasznie wielgaśny...
Fajne wnętrze, ale bryła wg mnie fatalnie duża ![]() ocenka 7/10 I za bardzo się odcina trawa od trawy z otoczenia. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Są w nim moje ulubione kolory. W salonie czuć fajny nastrój, taki do wypoczynku. Jadalnia- dla mnie bomba! Troszke nie podchodzi mi sypialnia
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Tak, jak na starter (który i tak nie jest starterem) jst zdecydowanie za duży.
Chociaż, ocenię go normalnie. Bryła mi się podoba, jest taka w sam raz. Nie ma ogródka, a mogłeś go zrobić tylko że wtedy w temacie napisać "Przytulny domek dla jednego Sima" i by było. W środku w niektórych pokojach jest trochę za ciemno np. w kuchni. W przedpokoju nie pasuje mi ten szary, ogromny obraz. Reszta pokoi jest w miarę ![]() Ocena: 8/10 |
![]() |
#18 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Aż mi trudno uwierzyć że to starter .
Dom bardzo ładny bryła i wnętrze . Wszystko dobrze dopasowane zarówno kolorystycznie jak i w umeblowaniu. Ocena 10\10
#19 |
Guest
|
![]()
Bardoz łądny domek, ale jeśli to jest starter to ja jestem Święta Petronela ; D
9/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
rzeczywiście na starter nie wygląda ale pozatym chyba nie można się do niczego przyczepić, bardzo podoba mi się jak dobrane są kolory wnętrza, daje 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|