![]() |
#11 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła moim zdaniem jest fatalna i w dodatku złe rozmieszczenie okien .
Ogród Nawet ładny ale dałbym więcej roślinności bo bokach ogrodu dzięki czemu nie wyglądał by tak pusto . Wnętrze Bardzo mi sie podoba szczególnie te kolory w salonie , kuchni i jadalni rzadko je ktoś używa .Natomiast nie podoba mi się łazienka na parterze oraz kolory łazienki na piętrze zlewają się . Wnętrza robisz całkiem ładne ale popracuj na bryłami domów oraz ogrodem . Ocenie Bryła , ogród i wnętrze osobno Bryła 2\10 Wnętrze 8\10 Ogród 6\10 Reasumując 5.33\10 Pozdrawiam
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
7/10
Ponieważ Jest za ciemno Nie podoba mi się bryła i ogród. Za mało okien. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz: nie jest źle. Ogródek nawet ładnie uporządkowany. Bryła domu mi nie pasi, jakaś taka krzywa o.O. Nie podobają mi się okna, są źle rozstawione i... zbyt ciemne.
W środku: i tutaj mamy efekty ciemnych okien. Bardzo ciemno w pomieszczeniach. Gdzieniegdzie pustki np. na tarasie. Trochę wymieszałaś kolory i style, chociażby łazienki są dość nowoczesne. Nie pasują mi też te koszule w holu. Nie wiem po co one tam są o.O. Jednak ogólnie mówiąc, jak na pierwszy wystawony domek na forum - nie jest źle. Ocenię na: 6/10 ![]() pe.es. buduj dalej, aż dojdziesz do perfekcji xdd! pe.es. 2. ładna nazwa domu ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|