![]() |
#11 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie no jakieś okna widać na bryle...
Nie jest źle, ale tak... "internetowo" i standardowo, chociaż podoba mi się pomysł z zielonym kącikiem biurowym. To łóżko jest okropne... nie wiem jak prezentuje się w grze, ale na zdjęciach wygląda fatalnie... No i chyba nie miałaś pomysłu na ogród. Ogółem 6/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Na bryle która widzimy z jednej strony z tarasem do którego nie ma drzwi
![]() Mam to łozko razem z całym kompletem który znajduje sie w sypialni i własciwie nigdy go nie używam ponieważ nie prezentuje się dobrze również w grze ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
może być....ale pokój rodziców mogłabyś go trochę zmienić
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
wnętrze jest ładnie umeblowane, ale bryła koszmarna, brzydki kolor, w ogóle z tego zdjęcia to niewiele wynika, ale rzeczywiście okien nie ma i za to ogromny minus a ocena to 6/10
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie podoba mi się bryła odejmuje za bryłę pół punkta
jest za ciemno za to 1 punkt odjęty czyli razem 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła mi sie nie podoba. Sypialnie fajne ale widać że robione z gotowego zestawu szczególnie szczególnie sypialnia rodziców i dziecka. Powala mnie brak okien! halo? dlaczego tam nie ma okien?? ocena 5/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba.
2 sypialnie dla siostry i rodziców nie podobają mi się są zbyt ciemne. Sypialnia dla dziecka - bardzo mi sie podoba.! A ogólnie w domu jest za CIEMNO. 4/10 _______________________ Rock 4ever!! |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
dom mi sie zbytnio nie podoba, plus za zielony pokoj. 4/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Fatalne zdjęcia.
Bryły praktycznie nie widzę, ale to co rzuciło się w moje oko, to brzydki kolor tynku, totalny klocek i brak okien ;o. W środku mamy efekty braku okien. Wszędzie ciemno, jak w grobie. Łóżko w sypialni widziałam już chyba w 50 innych domkach. Ogród - mały. Dom wogóle nie trzyma się kupy. Nic zachwycającego. Ocena: 6/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|