![]() |
#641 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie simka miała 2 dzieci. No i odkryla ze jej mąż zdradza ją z robotem xD
Wygoniła go i sie załamała. Dzieci trafiły do domu dziecka. Któregoś deszczowego dnia na chodniku znalazłem jej 2 dziecko (niemowle) które zostało jej odebrane o.O niestety nic nie można było z nim zrobić więc usunąłem je kodem moveobjects on . Simka próbowała adoptować jakieś dziecko ,ale opieka społeczna nie chciała jej dać. Po czasie simka znalazła se faceta... on zadzwonił do opieki społecznej i dali mu dziecko... była to pierwsza córka (dziecko) mojej simki o.O Niestety w drzewku nie miała ,ani matki ,ani siostry ,ani złego ojca.... miała tylko sima który ją adoptował ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
|
![]()
ja zdobylem duzo punktow reputacji i na przyjeciu naklonilem goscia zeby sprzatal
Nie zmyslam _______________________________ wakacyjna emerytura |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
|
![]()
Hefalump - to normalne w grze The Sims 2...opcja "nakłoń"
(coś takiego) dochodzi w którymś dodatku i nie jest raczej dziwnym zdarzeniem... Kiedyś nawet mój sim w wieku małe dziecko nakłonił dorosłego, żeby coś tam zrobił, nie pamiętam już co xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
|
![]()
Ja nakłoniłem kiedyś dziecko by zaatakowało jej koleżanke XD
i sie bili xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A wczoraj założyłem rodzinkę do "survivalu", czyli, który szybciej umrze. Składała się z 2 dzieci, 4 dorosłych i 2 emerytów. Pierwszo umarli emeryci i jeden dorosły. W następnej konkurencji - pt.Basen - umarło 4 dorosłych i zostało 2 dzieci. I wtedy się zaczęło. Przyjechała opieka społeczna i wskoczyła do basenu (nie było ani drabinki ani trampoliny) i zaklinowała się (nie mogła się ruszyć), wtedy przyjechał druga i ... też się zaklinowała. Musiałem cofać się do Pulpitu aby wyłączyć grę... |
|
![]() |
![]() |
#646 |
|
![]()
moje pytanie piszę już poraz drugi bo wcześniej zamieściłam go nie tam gdzie powinnam! na parceli na której gram kiedy wezwę przedstawicieli klubu ogrodników , odmawiają oceny ogrodu i pojawia się informacja słowna: na tej parceli dzieje się coś niepokojącego. Ponadto simy:pokojówka,majster nie wykonują swoich obowiązków tylko uciekaja z parceli. Dodatkowo czas upływa dużo wolniej.Jestem ciekawa czy ktoś miał podobną sytuację, cz jest to element gry? W grze nie używam kodów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Guest
|
![]()
ja miałam taką sytuację.
grałam parą simsów, (małżeństwem) - gdy urodziło im się pierwsze dziecko wogóle nie klikałam na opcje "bara-bara" ani "postaraj się o dziecko". simka zaszła z innym simem w ciążę (mąż ich nie nakrył). simka urodziła dziecko, a sim nic! nawet im kontakty nie spadły. myślałam że gra jest tak zaprogramowana , że w takiej sytuacji sim się połapie, że został zdradzony... a z dziwnych sytuacji: grałam rodziną: sim, simka (małżeństwo), syn1, syn2 sim zdradził swoją żonę z taką rudą pokojówką, żona ich nakryła, po czym się rozwiedli i sim się wyprowadził. zamieszkał w innym domu wraz z pokojówką. po jakimś czasie pobrali się. na wesele zaproszeni byli oczywiście tylko synowie sima, eks-żona - nie. wesela trwało, na końcu przyjęcia przyjechała limuzyna, itd.... gry para młoda wróciła , pokojówka poszła do domu a sim stał jeszcze przy furtce. nagle patrze... idzie chodnikiem jego eks-żona. zatrzymuje się, witają się (nie sterowałam simem- to była wolna wola), chwile rozmawiają, po czym eks-żona go przytula po przyjacielsku i odchodzi... ta sytuacja zgasiła mnie... kontakty mieli na minusie przez te przyłapanie na zdradzie, a mimo to w dzien jego ślubu simka jakby mu... życzyła powodzenia. pogodzona z losem. |
![]() |
![]() |
#648 |
Guest
|
![]()
Mi się kiedyś zdarzyło tak, że simka była w ciąży, i jak poszła do pracy, to pisało że zmarła na innej parceli. No a ponieważ była pod koniec ciąży, to gra leciała dalej, mimo że nikogo oprócz jej nie było w rodzinie. Potem przyszedł jej duch i ona urodziła bliźniaki. Ee.. DUCH urodził bliźniaki. A tak w ogóle to dziwne, że simka w ciąży poszła do pracy! To było w Dziwnowie, ale wszystkie okolice są takie same, bo w każdej sima mogą porwać kosmici. Ale to było dość dziwne :/
|
![]() |
![]() |
#649 |
Guest
|
![]()
A ja tam mam rodzinkę szczęśliwą, na której mam 9 simów, i jezscze oni mogą mieć więcej dzieci. Kodów nie używam.
|
![]() |
![]() |
#650 |
Guest
|
![]()
u Mnie Kasandra wyprowadziła się do Dariusza Marzyciela... mieli już syna w wieku szkolnym i córkę niemowlaka o imieniu klementynka... grałam nimi chwile po urodzeniu się Klementynki i wyszłam zeby pograć kimś innym, ale jak kliknęłam na dom Kasandry i jej rodzinki Klementynka - niemowlak stała sobie na ziemi w pampersie a nie ja powinno byc na rękach u mamy albo taty ;/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|