|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba Wam się dzieło Aliny i Artura? | |||
Istne cudo! Kocham i Alinę, i Artura! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 34.38% |
Nieźle im to wyszło... |
16 | 50.00% |
Takie pi razy drzwi... |
5 | 15.63% |
Sam bym lepiej to wyremontował. |
0 | 0% |
Istny kicz!!! |
0 | 0% |
Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaaaaa! Nieeee! Co to ma być w ogóle! No ja się spodziewałem, że od razu jak tu zajrzę to zostanę z błotem zmieszany jak ta ostatnia wywłoka, że pełno będzie komentarzy w stylu: „Chłopie, to jest tragedia, weź ty się ludziom nie pokazuj”, „Rzygać mi się chce”, „To się, za przeproszeniem, kupy-d**y nie trzyma”. Byłem pewien, że zjedziecie mnie bez miłosierdzia za tę marną próbę zbudowania czegoś takiego, że na siłę i z bronią palną w reku wygnacie mnie do modernów, że wyperswadujecie mi z głowy myśli na temat kolejnych „klasycznych” domów, że przemocą zamkniecie mnie w pudle z karteczką „modern”, w moim ukochanym świecie, a tu co?
A TO: YVETTE: „nie podoba mi się jedynie ten kolor domu” KOWALSKI123: „bryła ładna ale nie powala tak jak poprzednie bryły twoich domów” „jedynie nie podoba mi się zestaw mebli w sypialni” CALLINECK: „Brzydka jest też biała barierka” Co to za krytyka? W przypadku takich ewenementów jak ten nie należy pozostawiać na delikwencie suchej nitki, może wreszcie nauczy się co może, a czego nie. Poza tym to bardzo odstresowujące, takie zjechanie kogoś za byle drobiazg, gorąco polecam ![]() Liczyłem na wyraźny znak: „A idźże w pierony do tych swoich modernów!” Co ja mam począć, sobie spokoju nie dam! PS. Ale spox motyw z tą Aliną i Arturem, nie ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|