|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Domyślam się, że to wzorowany domek, ale ta fiolteowo - czerwona elewacja jest straszna!!!
Salon ładny, jadalnia taka trochę nieskazitelna, jakby była używana tylko od święta. Za to kuchnia wygląda tak jakby ktoś dosłownie przed chwilą z niej wyszedł ![]() Pomieszczenie gospodarcze troche puste. Bardzo ładny schowek. Sypialnie i łazienki poprawne, z dwoma wyjątkami: 1. Pokój syna - na plus - połączenie kolorów granatowego z bordowym - ale ta tapeta taka sama jak w przedpokoju, chociaż w innych sypialniach mają inny kolor. Ma się wrażenie jakby to nie było osobne pomieszczenie. 2. Pokój córki - miał być słodki i różowy, ale trochę przesadziłeś z tą "różowością" i wyszedł oczodajny ![]() Bardzo ładne obrazy w sypialni gościnnej i głównej ![]() Stryszek - faktycznie takie schodki byłyby super, ale znowu to połączenie kolorów - bordo i fiolet. Podoba mi się też połączenie turkusowych ścian i granatowych zasłon ![]() Ogródek skromny, ale praktyczny (nie ma przy nim za wiele roboty) i przytulny. Wyszedł mi w tej opini straszny bełgot, ale to dlatego, że starałam się niczego nie pominąć ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 18.08.2008 - 00:38 |
|
![]() |
#2 | ||||
Guest
|
![]()
Pierwsza ocena ... przyznaję że bałem się zobaczyć ^^"
Elewacja taka jest oryginalnie i taką zostawię, nie mniej jednak masz rację: tu wygląda strasznie (w serialu lepiej to wygląda). Chyba poszukam lepszej cegły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za opinię, naprawdę jest dla mnie bardzo ważna ^^ |
||||
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|