![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Co do domu: Bryła sama w sobie bardzo ładna, dałbym 10/10 gdyby nie te kolory. Rozumiem, że to kopia domu z jakiegoś serialu, jednakże ja nie przepadam za mydlanymi operami i ich nie oglądam, nie będę więc dawał oceny liczbowej. Wnętrze jest poprawne, nic szczególnego, ale ma swój klimat. JEDNORODNY klimat, co ważne. Ktoś tam krytykował sypialnie- ja myślę, że nie są takie najgorsze, nawet jedna mi się podoba- ta przedostatnia. Jest bardzo elegancka, wykwintna, taka "kokieteryjna"... I śliczny ogródek. Pozdrawiam.
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Świetna kuchnia
![]() Bryła też niczego sobie, tylko te kolory... ![]() Pomieszczenie gospodarcze wygląda jak druga kuchnia, uważam, że jest zbędne. Pokój córki... po co ten dywanik na dywanie ![]() Reszta ok, wiele rzeczy nie jest w moim guście. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Trzecie zdjęcie i wymiękam ; ]
Bardzo podoba mi się ten kontrast pomiędzy żywymi kolorami bryły a trochę przygasłymi wewnątrz domu. Nie pasuje mi umywalka w łazience z prysznicem trochę to się gryzie. Reszta jest jak najbardziej na miejscu i w dobrym guście. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nawet fajny, ale nie poba mi się połączenie cegły z niebieskim w bryle i sypialnia córki.
I dlaczego w łazience jest drewniana podłoga a nie kafelki? I ogródek trochę pustawy. 7/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Agniesia - dzięki
![]() Kowalski123 - Ogród z tyłu domu jest rzeczywiście skromny, z drugiej strony biorąc pod uwagę wielkość trawnika przed domem i ilość czasu jaką trzeba poświęcić by wyglądał przyzwoicie to myślę że domownicy z ogródka będą zadowoleni ![]() marian140291 - Przedostania wydaje mi się ok, ale bardziej zadowolony jestem z gościnnej ![]() Paulosik89 - Pomieszczenie gospodarcze rzeczywiście można by wziąć za drugą kuchnię, ale nie zgodzę się, że w tak wielkim domu jest ono zbędne. Ruika - Nieskromnie przyznam że trzecie zdjęcie jest świetne ![]() asiolek - Byłem ciekaw, jak zda egzamin drewniana podłoga w łazience. Moja koleżanka ma tak zrobioną łazienkę, i całkiem dobrze to wygląda ![]() Dziękuję wam wszystkim za oceny ^^ Szczególnie Marianowi i Ruice ^^ |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|