|
|
#301 |
|
Guest
|
Dziś 22 i niewiadomo kiedy premiera....
Dłużej nas w niepewności nie wypada trzymać...26 jest już przecierz za 4 dni,28 za 6, a 29 za tydzień..a może oni powiedzą kiedy premiera w dniu premiery? xD EDIT: Jak dobrze wiedzieć..
Ostatnio edytowane przez blakistoni : 22.08.2008 - 08:59 |
|
|
|
|
|
#302 |
|
Guest
|
kotka22, na stronie ea jest napisane, ze 29. mozliwe, ze rzuca wczesniej na polki (empik ma taki zwyczaj), ale wydaje mi sie, ze to jest oficjalna data...
|
|
|
|
#303 |
|
Guest
|
stotko a nie wiesz ile dni wcześniej mogą "rzucić" te simsy? bo do 29 to ja chyba nie wytrzymam.
|
|
|
|
#304 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#307 |
|
Guest
|
Ja sobie zamówiłem pocztą, to może przyjść parę dni wcześniej, ale kurczę pewnie i tak odbiorę później, bo mam remont i jak przyjdzie listonosz w domu będzie tylko ekipa.
|
|
|
|
#308 |
|
Guest
|
Szczur, mysle, ze "poczta" wysla w dniu premiery, zazwyczaj tak robią. ale wiadomo - oni moga miec ustawiona date premiery np. 26. i wtedy wysla
|
|
|
|
#309 |
|
Reputacja: 10
|
Przestańcie się tak zachwycać, jeszcze się doczekacie
W końcu to tylko kilka marnych dni... Nie musicie mieć chyba gry w dzień premiery? To raczej nie jest kwestia życia lub śmierci Ja osobiście czekam z cierpliwością. Co prawda już dawno zamówiłam je w necie, ale mi się nie spieszy - przyjdą to będą i już. Nigdy nie lubię zachwycać się dodatkiem przed włączeniem go na komputerze. Wolę nie zapeszać.
|
|
|
|
|
|
#310 |
|
Guest
|
A ja sobie tam spokojnie kupie ten dodatek za jakiś miesiąc bo narazie mam za duzo innych wydatków
![]() Aha, a jakby się komuś przydała ta informacja to w Saturnie zawsze kupowałam dodatki 3 dni przed premierą |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|