![]() |
#102 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie byłoby gdyby simy mogły : haftować , szydełkować , robić na drutach , chodzić do lekarza , robić pranie i wieszać bieliznę , zbierać w lesie grzyby , przygotowywać konfitury na zimę ..... Mogłyby również powstać : szpitale ( z lekarzami , pielęgniarkami ) , domy dziecka i domy starości - koniecznie by można było te parcele odwiedzać ! Gra jest symulatorem życia , więc powinny wychodzić dodatki , które umożliwiałyby w grze wykonywanie wszystkiego , co w życiu można robić .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
The Sims 2 Prawdziwe życie połączenie wszytkiego ,ze monza chodzic do lekaza itp to co napisla aniołek i wermoione ze hollywood i np. the sims 2 magiczny świat
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez Hermione : 23.08.2008 - 17:35 |
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
A za co do jasnej ciasnej korlena784 dostal/a bana?
|
![]() |
![]() |
#106 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wystarczy sie troche rozejrzec po forum, zamiast smiecic tam, gdzie nie trzeba (za to tez groza bany 8) ) @DOWN: nie wiem. ale znam takie sprawdzone zrodlo (nazywa sie regulamin) w ktorym wyczytałam, ze ty prawdopodobnie bedziesz nastepna do ostrzalu, jesli nie przestaniesz smiecic. Ostatnio edytowane przez stotka : 23.08.2008 - 18:36 |
|
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Serio?
A gdzie mozna znalesc taka liste? I jeszczeraz sorrrrrrrrrrrrry ze nie na temat..... Ostatnio edytowane przez Hermione : 23.08.2008 - 18:37 |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
Ja uwazam ze kazde wymienione jast fajne
![]() Ale najbardziej to mi sie podoba ta propozycja z hollywood! Ale takze byloby fajne....moze cos ze swiatem podwodnym...? |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
EA Games już się nie interesuje ts2 i nawet lepiej, bo za dużo tych dodatków już jest. (a jak już dojdzie ts3 to dopiero będzie masakra).
Więc moją propozycją jest brak dalszych dodatków. ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Ale dlaczego?
Dadatki sa super! A ts3 na pewno bedzie fajne..... A dalsza propozycja na minipack: wyposazenie domu.No wiecie kalendarze z ktorych mozna korzystac itp. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|