![]() |
#811 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#812 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wczoraj odbyła się światowa premiera dodatku Osiedlowe Życie i w niektórych miasta Polski dodatek też jest dostępny. Jestem juz jego posiadaczem i chciałem opublikowac wam oficjalne kody do dodatku które są zawarte w folderze Support w grze... Oto one:
changelotzoning [residential | community | apartmentbase] Zmienia typ odpowiedniej parceli: residential (mieszkalna), community (publiczna), hotel. Zanim zmienisz typ parceli używając tego kodu, sprawdź, czy nie mieszka tam żaden Sim. Aby użyć tego kodu, wejdź na parcelę, której typ chcesz zmienić, a następnie wpisz kod, wybierając jedną z podanych opcji. Zauważ, że zmiana typu parceli z plażą w parcelę mieszkalną poważnie narusza teren parceli oraz fragment oceanu. Odradzamy to działanie. printLotClass Powoduje wyświetlenie klasy parceli (niskiej, średniej lub wysokiej), a także odpowiedniej wartości numerycznej klasy. changeLotClassification [low | middle | high] Zmienia klasyfikację parceli. Parcela zachowa tę klasyfikację do momentu użycia poniższego kodu. clearLotClassValue Usuwa działanie kodu „changeLotClassification” na parceli i przywraca jej prawidłową, obliczoną wartość. Źródlo www.thesims.pl Serwis Snooty Sims, który uczestniczył w holenderskiej prezentacji gry The Sims 2 Osiedlowe życie umieścił na łamach swojej strony 3 kody do nowego dodatku: PrintLotClassification [low/medium/high] Brak wyjaśnienia skutków wprowadzenia kodu. apartmentBuildBuyRestrictions [on/off] Odblokowanie trybu budowania/kupowania na parceli osiedla. changeLotZoning [apartmentbase/apartmentsublot/secretwitchlot] Zmienia typ parceli źródło www.simowie.info Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 29.08.2008 - 23:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Guest
|
![]()
Taki mały bonus, jeżeli ktoś chce przestawić okno lub drzwi.
Wystarczy KOCHANY Moveobjects on i przestawiacie sobie. według własnego uznania. Wiem, bo robię tak w akademikach (: kupiłam gazetkę o OŻ. Kurcze belans, cienka, 22strony za 7zł?! Nie opłacało się, ale jak już się kupiło... Ja bym prosiła o scenerra jak wygląda zabawa na placu zabaw o.o Czy zwierzak będzie 'sam' chodził do sąsiadów? o.o |
![]() |
![]() |
#814 | |
|
![]() Cytat:
Dziwne,że ten kod nie działa.... ehhh pewnie te z oficjalnej stronki będą działały. Może jakiś hack na te ściany ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Guest
|
![]()
Nie ma, bynajmniej ja nie widziałam (:
Moveobjects on Ci nie działa? o.o Nie wiem, ja nie mam OŻ, czekam aż stanieje. XD |
![]() |
![]() |
#816 | |
|
![]() Cytat:
Mam dokładnie ten sam problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() chodzi o klawisze [ i ] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Guest
|
![]()
moveObjects on nie działa. tzn. nie da sie nim przesuwac okien/drzwi, ani stawiac obiektow poza mieszkaniem (np. teleskopu)
a te kody, ktore podała agnieszka130187, mozna znalezc w pliku readme.txt (ew. przeczytaj.txt). zadna nowosc. |
![]() |
![]() |
#819 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Guest
|
![]()