Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.08.2008, 16:15   #361
Ritty
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Cytat:
Napisał Vila Zobacz post
U mnie było tak:

Kasandra wyszła za Dona i zaszła w ciąże. Po jakimś czasie urodziła się śliczna Elena. Don był grzecznym chłopcem i przestał dzwonić do swoich kochanek. Rzucił pracę, by opiekować się córeczką, który była jego oczkiem w głowie.
Dzień przed przemiany Eleny z niemowlaka w dziecko przyszła Dina do Mortimera i Don przyłapał ich w łóżku razem. Wróciły do niego wszystkie wspomnienia przed jego ślubem i postanowił uciec od Kasandry. Dziewczyna załamała się, gdyż okazało się, że znów jest w ciąży. Pomyślała o Dariuszu, ale on miał już żonę i dzieci.
Elena stała się małym dzieckiem i w ten sam dzień zmarł Mortimer. Aleksander stał się nastolatkiem i poznał piękną dziewczynę, przez którą spuścił się w nauce i wyrzucili go ze szkoły prywatnej. Po tym uciekł z Elizą (jego dziewczyną) na wieś.
Kasandra urodziła bliźniaczki - Laurę i Marinę. (...)
Tego ja nie rozumiem. To Dina była w ciąży czy Kasandra? A z tego co pamiętam Kasandra to córka Mortimera i chyba nie mogła być w ciąży z własnym ojcem x__X
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.08.2008, 16:22   #362
brzos

Reputacja: 11

Ritty, chyba to, że Kass urodziła bliźniaczki to osobna rzecz.
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2008, 21:17   #363
madusiaX
Guest

Ritty chodzi o to ze jak zobaczył ich razem to wrocily do niego wspomnienia i uciekl i przestal byc "grzecznym chłopcem" A to kasandra zaszla w ciaze z Donem dzien przed tym zdarzeniem (pewnie)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2008, 15:02   #364
ewulka
Guest

Miłowo:
U Kaliente
Nina wyszla za Dona i maja 3 corki i 3 synow
Dina urodzila synka ale nie wyszla za maz za Mirtimera
Marzyciel
Nie orzenil sie z Kasandra, ale i tak mu urodzila coreczke murzynke i sie wyprowadzila do najwiekszej willi w Miowie!
Dziwnowo:
Papużka
Ta kobita urodzila syna z tym faciem bladynem a tamten drugi zmarl ale wczesniej adoptowal coreczke i synka
Dziwak
Waldemar jest w wciazy, Paskal urodzil synka, a ten trzeci orzenil sie z ta blanka i bede miali normalne dzieci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.08.2008, 17:54   #365
Malina.
Guest

Miłowo:

Andżelika Przyjemniaczek wyszła za Damiana Biedaka i zaadoptowali Basię.
Liliana wyszła za Szczepna Marzyciela i urodziła córkę Izę. Gdy dorosła poślubiła Olka Ćwira i urodziła syna.
Damian i Marysia żyli spokojnie jako emeryci.
Nina Kaliente nie wyszła za mąż.
Dina wyszła za Mortimera Ćwira. Dalej nie grałam nimi
Don ożenił się z Kasandrą. Wyprowadzili się i dalej nie grałam.
Balbina Biedak wyszła za Szczepana Marzyciela.

W Weronie i Dziwnowie nie grałam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2008, 22:39   #366
Lucy
Guest

W Miłowie:
Kaliente:
Dina i Nina miały dość facetów. Postanowiły zostać lesbijkami. Bezdzietnymi, lecz uśmiechniętymi. Dina i jej żona Sabrina mieszkają w duużej chatce urządzonej na beżowo i są już emerytkami. Nina ożeniła się z Gabrysią i obydwie spoczywają obok siebie na cmentarzu Miłowskim.
Marzyciel:
Dariusz nadal zarabiał na życie obrazami. Szczepan poszedł do pracy. I trochę sobie zarobili. Mają teraz przytulny domek i mamę, oraz żonę Kasandrę. Urodziły im się córki. Lena i Lina.
Ćwir:
Mortimer chciał mieć jeszcze dzieci po odejściu Kasandry do Marzyciela więc zatrzymał czas. Ożenił się z piękną i młodą Lolitką (hihihi, naprawdę tak się nazywała) i po kolei wydawała ona mu synów i cólrki: Teofila, Justynę, Grażynę, Józka i Izunię. Aleksander zmarł i bardzo mi go teraz szkoda. Morti zmarl dopiero na swoim ślubie po urodzinach "nastoletnich" Józka, piekna śmierć prawie w objęciach Lolitki. Teraz dzieci powoli umierają została tylko Grażka i Józef są już emerytami. Lolitka też już zdechła.
Lotario:
Don się rozpił i trafił do Pijackiej Meliny, takiego fajnego przedmieścia z żulami na każdym kroku. Tam ożenił się z Mendą Wielką przywódczynią rodu Żulerski Klan i mieli razem najpierw syna, Ferdka Chlacza co teraz już nie zyję, Fredkę Kredkę, córkę tez już nie żyję, Fernandesa Esa, emeryt i jeszcze Fifcię Pipcię córeczkę, która jest emerytką. I wszyscy codziennie whisky, wódka, whisky, wódka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.08.2008, 08:34   #367
zuza11
Guest

a więc tak dina ożeniła się z donem a wię kasandra rozwiodła się z donem dina i don mają małom córeczke nine po siostrze diny lecz dzisiaj dina mi umarła nina ożeniła się z dariuszem marzycielem i mają bliźniaki kacpra i mateusza a że szczepan poszedł na studia aktorskie dariusz kupił mu wyśmienitego psa rasy beagle mortimer i nina wyprowadzili się do dziwnowa a mortimera porwało ufo lecz wrócił a kasandra ze swoim bratem wyprowadzili się do cichej werony
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.08.2008, 09:11   #368
Sacline
Guest

Kwitnące Wzgórza:
Szpadel:
Zaręczył sie z moją simką - Desire.
Mają niemowlę, Violet.
Czekam kiedy ona podrośnie do dziecka, wtedy zrobię ślub.

Reszty rodzin nie tykałam. XD
Chociaż...moja simka bierze sie za Pana Landagardaba..czy jak mu tam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2008, 21:40   #369
monia12

Reputacja: 10

U mnie :
Przyjemniaczek :
Lilianna i Andżelika poszły na studia.Jedna była na Akademii Klasycznej, a druga na Uniwersytecie Simowym.Lilianna skończyła Aktorstwo, a Andżelika Nauki Polityczne, oby dwie z wyróżnieniem.
Lilianna poznała Mateusza, pogodziła sie z siostra mieszkaly po sąsiedzku ma dwojke dzieci Ize i Marcina.Zaczeła kariere schow-biznes i zdobyła jej szczyt Ikon Kultury masowej, wyjezdzaja na wakacje biora dzieci Andżelika.Maz Lilianny ma własny biznes Sklep Elektronicznt przeprowadzili sie z Miłowa na Lazurową Promenade, maja najwieksza działke i wogole sa bogaci.
Andżelika ma meza Hirka maja dwojke dzieci (blizniaki) Piotrek i Paweł. Hirek jest Rekinem Biznesu, a Andżelika Bumistrzem.Maja duzy ladny dom.
Jednym słowem siostry odwiedzaja sie nawzajem i ich rodziny sie uwielbiaja

Daniel i Marysia się rozstali, Daniel Zamieszkał z Kasią Langerak ..

Reszta rodzin jeszcze nie grałam...
(to tylko skrot zycia Przyjemniakow
monia12 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2008, 15:58   #370
Spela
Guest

Miłowo :

Biedak:

Damian rzucił Andżelikę dla mojej simki,potem dorósł,i się pobrali.Teraz mają już 1 dziecko (dziewczynkę).
Balbina mi zmarła.

Przyjemniak :

Danielowi zmieniłam aspirację "Romansowania" na "Pragnienie Założenia Rodziny".
Rozwiodłam go z Marysią,i ożeniłam z moją simką.
A Andżelikę i Lilianę trzymam jako niewolnice xD

Ćwir :

Postarzyłam Aleksandra i znalazłam mu moją dziewczynę.
Mortimerowi zrobiłam ładną kobietę,i mają już 4 dzieci ^^
A Kasandrę zabiłam

Dziwnowo :

Wszystkich pozabijałam xD

W Weronie to tylko Romeo dorósł, pobrał się z Julią,a później specjalnie zdradził ją z moją simką,i się rozwiedli,a wziął ślub z moją simką
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania