![]() |
#361 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#362 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ritty, chyba to, że Kass urodziła bliźniaczki to osobna rzecz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Guest
|
![]()
Ritty chodzi o to ze jak zobaczył ich razem to wrocily do niego wspomnienia i uciekl i przestal byc "grzecznym chłopcem" A to kasandra zaszla w ciaze z Donem dzien przed tym zdarzeniem (pewnie)
|
![]() |
![]() |
#364 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
U Kaliente Nina wyszla za Dona i maja 3 corki i 3 synow Dina urodzila synka ale nie wyszla za maz za Mirtimera Marzyciel Nie orzenil sie z Kasandra, ale i tak mu urodzila coreczke murzynke i sie wyprowadzila do najwiekszej willi w Miowie! Dziwnowo: Papużka Ta kobita urodzila syna z tym faciem bladynem a tamten drugi zmarl ale wczesniej adoptowal coreczke i synka Dziwak Waldemar jest w wciazy, Paskal urodzil synka, a ten trzeci orzenil sie z ta blanka i bede miali normalne dzieci |
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Andżelika Przyjemniaczek wyszła za Damiana Biedaka i zaadoptowali Basię. Liliana wyszła za Szczepna Marzyciela i urodziła córkę Izę. Gdy dorosła poślubiła Olka Ćwira i urodziła syna. Damian i Marysia żyli spokojnie jako emeryci. Nina Kaliente nie wyszła za mąż. Dina wyszła za Mortimera Ćwira. Dalej nie grałam nimi ![]() Don ożenił się z Kasandrą. Wyprowadzili się i dalej nie grałam. Balbina Biedak wyszła za Szczepana Marzyciela. W Weronie i Dziwnowie nie grałam. |
![]() |
![]() |
#366 |
Guest
|
![]()
W Miłowie:
Kaliente: Dina i Nina miały dość facetów. ![]() Marzyciel: Dariusz nadal zarabiał na życie obrazami. Szczepan poszedł do pracy. I trochę sobie zarobili. Mają teraz przytulny domek i mamę, oraz żonę Kasandrę. Urodziły im się córki. Lena i Lina. Ćwir: Mortimer chciał mieć jeszcze dzieci po odejściu Kasandry do Marzyciela więc zatrzymał czas. Ożenił się z piękną i młodą Lolitką (hihihi, naprawdę tak się nazywała) i po kolei wydawała ona mu synów i cólrki: Teofila, Justynę, Grażynę, Józka i Izunię. Aleksander zmarł i bardzo mi go teraz szkoda. Morti zmarl dopiero na swoim ślubie po urodzinach "nastoletnich" Józka, piekna śmierć prawie w objęciach Lolitki. Teraz dzieci powoli umierają została tylko Grażka i Józef są już emerytami. Lolitka też już zdechła. Lotario: Don się rozpił i trafił do Pijackiej Meliny, takiego fajnego przedmieścia z żulami na każdym kroku. Tam ożenił się z Mendą Wielką przywódczynią rodu Żulerski Klan i mieli razem najpierw syna, Ferdka Chlacza co teraz już nie zyję, Fredkę Kredkę, córkę tez już nie żyję, Fernandesa Esa, emeryt i jeszcze Fifcię Pipcię córeczkę, która jest emerytką. I wszyscy codziennie whisky, wódka, whisky, wódka. |
![]() |
![]() |
#367 |
Guest
|
![]()
a więc tak dina ożeniła się z donem a wię kasandra rozwiodła się z donem dina i don mają małom córeczke nine po siostrze diny lecz dzisiaj dina mi umarła nina ożeniła się z dariuszem marzycielem i mają bliźniaki kacpra i mateusza a że szczepan poszedł na studia aktorskie dariusz kupił mu wyśmienitego psa rasy beagle mortimer i nina wyprowadzili się do dziwnowa a mortimera porwało ufo lecz wrócił a kasandra ze swoim bratem wyprowadzili się do cichej werony
|
![]() |
![]() |
#368 |
Guest
|
![]()
Kwitnące Wzgórza:
Szpadel: Zaręczył sie z moją simką - Desire. Mają niemowlę, Violet. Czekam kiedy ona podrośnie do dziecka, wtedy zrobię ślub. Reszty rodzin nie tykałam. XD Chociaż...moja simka bierze sie za Pana Landagardaba..czy jak mu tam. |
![]() |
![]() |
#369 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie :
Przyjemniaczek : Lilianna i Andżelika poszły na studia.Jedna była na Akademii Klasycznej, a druga na Uniwersytecie Simowym.Lilianna skończyła Aktorstwo, a Andżelika Nauki Polityczne, oby dwie z wyróżnieniem. Lilianna poznała Mateusza, pogodziła sie z siostra mieszkaly po sąsiedzku ma dwojke dzieci Ize i Marcina.Zaczeła kariere schow-biznes i zdobyła jej szczyt Ikon Kultury masowej, wyjezdzaja na wakacje biora dzieci Andżelika.Maz Lilianny ma własny biznes Sklep Elektronicznt przeprowadzili sie z Miłowa na Lazurową Promenade, maja najwieksza działke i wogole sa bogaci. Andżelika ma meza Hirka maja dwojke dzieci (blizniaki) Piotrek i Paweł. Hirek jest Rekinem Biznesu, a Andżelika Bumistrzem.Maja duzy ladny dom. Jednym słowem siostry odwiedzaja sie nawzajem i ich rodziny sie uwielbiaja Daniel i Marysia się rozstali, Daniel Zamieszkał z Kasią Langerak .. Reszta rodzin jeszcze nie grałam... (to tylko skrot zycia Przyjemniakow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]()
Miłowo :
Biedak: Damian rzucił Andżelikę dla mojej simki,potem dorósł,i się pobrali.Teraz mają już 1 dziecko (dziewczynkę). Balbina mi zmarła. Przyjemniak : Danielowi zmieniłam aspirację "Romansowania" na "Pragnienie Założenia Rodziny". Rozwiodłam go z Marysią,i ożeniłam z moją simką. A Andżelikę i Lilianę trzymam jako niewolnice xD Ćwir : Postarzyłam Aleksandra i znalazłam mu moją dziewczynę. Mortimerowi zrobiłam ładną kobietę,i mają już 4 dzieci ^^ A Kasandrę zabiłam ![]() Dziwnowo : Wszystkich pozabijałam xD W Weronie to tylko Romeo dorósł, pobrał się z Julią,a później specjalnie zdradził ją z moją simką,i się rozwiedli,a wziął ślub z moją simką ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|