Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.09.2008, 21:13   #21
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Veronalife 45a

olka1945 - oto pierwszy dom haughtona KLIK i teraz porównaj, który jest lepszy !!

Przepraszam za offtop
kubuss jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.09.2008, 21:16   #22
Alex
Guest

Cytat:
Napisał tiki taki i kasztanki Zobacz post
liczcie sie z tym ze to pierwszy dom który daje na forum i moze na skreenach nie wygląda zaciekawie ale w sims jest bardzo fajny teraz bede dawac cos innego ale dopiero zaczne tworzyc. bedzie lepszy niz ten wiem juz co jest nie tak wiec bedzie lepiej a te oceny mnie nie denerwują pierwszy mój projekt iw eim ze nikomu nic nie wyszło za pierwszym razem nikt nie jest doskonały kazdy poełnia błędy i pownismy to szanowac
już go sobie wyobrażam jaki piękny ,a dom jest do kitu!!!! ocena 0/10

stare 05.09.2008, 15:04   #23
Lara_Croft
Guest

pffffff... :/ co to ma być?! jAK TO JEST APARTAMENT TO JA JESTEM ŚWIĘTA!
okropny, brzydki, pusty, marny, ciemny... itd... 0/10

stare 05.09.2008, 22:02   #24
cerastes

Ten dom nie kwalifikuje się w ogóle do oceny , gdyż jest to WYRAŹNY ŻART wystawiającego .
cerastes jest offline  
stare 06.09.2008, 09:53   #25
Tonks
Guest

Cytat:
Napisał Kubuss Zobacz post
olka1945 - oto pierwszy dom haughtona KLIK i teraz porównaj, który jest lepszy !!
Szczerze? W życiu nie zawaliłabym sobie tak komputera dodatkami z neta. Haughton buduje ładne domy, od jakiegoś tam czasu. TEN jest, hmm bez gustu. Ale to nie jest temat o domkach haughtona, kasi, basi, zosi itp.itd.

Twój dom nie jest brzydki. Słuchaj opinii ludzi z tego forum i zakop się w ziemi. Olej ich. Sami niewiele umieją, niewiele wiedzą. Budują wszystko na bazie dodatków z internetu, układając je tak, jak na oryginalnej stronie, z której pobrali swój "NOWOCZESNY SUPER ARSENAŁ MEBLI". I nie mam zamiaru cię bronić. Dom świeci pustkami. ale bryła jest całkiem niezła.

stare 06.09.2008, 11:35   #26
tiki taki i kasztanki
Guest

NO WOW 2 osoby wyrozumiałe. potrafią cos powiedziec i nie uzywam dodatów z neta kazda pracela jest clean.wiem ze dom swieci piustakami ale to mój pierwszy dom
był zrobiony z dodatków z the sims 2 nz ns wb to wszystko a i ktos tam napisal o aprtamecie nie to nie jest apartament jest dopiero w budowie

stare 06.09.2008, 12:33   #27
Nordin
Guest

Nie podoba mi się. Pomieszczenia są za duże i niedbale umeblowane. Ciemne, nieozdobione, bez wyrazu. Odnoszę wrażenie, że dom zrobiony był na "odwal".
Postaraj się następnym razem, można zbudować dom bez dodatków.
Aha i jeszcze coś: błagam zainwestuj w słownik ortograficzny albo w przeglądarkę Mozilla Firefox.

stare 06.09.2008, 16:07   #28
Fiorella

Na zdjeciach nie wiele widać. Wiem, tylko że dom jest strasznie duży, pusty i ciemny. Kolory są nie dobrane, mebli prawie w ogóle nie widać ( może to przez te zdjecia ). Bryła jast wielka izupełnie nieurozmaicina, a ogród to tylko dróżka, stawik bez roślin, parę drzew owocowych i szklarnia.

Nastepnym razem postaraj sie dać większe zdjęcia ( kilkanie na każde jast uciążliwe, szczególnie dla tych co mają wolny internet) i robić je na wysokich ścianach, starając się jakby wejść do domu.

Może w simach dom jest ładny, ale na zdjeciach tego nie widać. Myślę, że gdybyś poprawiła zdjęcia to efekt wizualny byłby o wiele lepszy.

Ocena: 2/10 ( za to, że Ci sie chciało i sie odważyłaś ).
Fiorella jest offline  
stare 06.09.2008, 16:19   #29
Linea
Guest

To, że nie używasz dodatków z neta wcale Cię nie usprawiedliwia.
Bjork (Mam nadzieje, że się nie obrazisz ;p) też nie używa gotowych setów z Internetu i jej domy no... wyglądają inaczej. Wejdź, zobacz, pooglądaj i wyciągnij na przyszłość wnioski - Skoro nie umiesz zagospodarować tak ogromnej bryły, buduj mniejsze. Dobieraj staranniej meble, tekstury i tapety, buduj ogrody.
I na litość boską - zadaj sobie choć odrobinę trudu, żeby oglądającego zachęcić do obejrzenia i skomentowania budowli, bo to, tutaj, sprawia wrażenie jakbyś chlapnął pierwszymi lepszymi fotami (w marnej jakości i rozmiarach w dodatku), bez ładu i składu.

stare 06.09.2008, 16:24   #30
tiki taki i kasztanki
Guest

Ponowna prosba O zamknięcie tematu

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania