![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
pffffff... :/ co to ma być?! jAK TO JEST APARTAMENT TO JA JESTEM ŚWIĘTA!
okropny, brzydki, pusty, marny, ciemny... itd... 0/10 |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten dom nie kwalifikuje się w ogóle do oceny , gdyż jest to WYRAŹNY ŻART wystawiającego .
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Twój dom nie jest brzydki. Słuchaj opinii ludzi z tego forum i zakop się w ziemi. Olej ich. Sami niewiele umieją, niewiele wiedzą. Budują wszystko na bazie dodatków z internetu, układając je tak, jak na oryginalnej stronie, z której pobrali swój "NOWOCZESNY SUPER ARSENAŁ MEBLI". I nie mam zamiaru cię bronić. Dom świeci pustkami. ale bryła jest całkiem niezła. |
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
NO WOW 2 osoby wyrozumiałe. potrafią cos powiedziec i nie uzywam dodatów z neta kazda pracela jest clean.wiem ze dom swieci piustakami ale to mój pierwszy dom
był zrobiony z dodatków z the sims 2 nz ns wb to wszystko ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się. Pomieszczenia są za duże i niedbale umeblowane. Ciemne, nieozdobione, bez wyrazu. Odnoszę wrażenie, że dom zrobiony był na "odwal".
Postaraj się następnym razem, można zbudować dom bez dodatków. Aha i jeszcze coś: błagam zainwestuj w słownik ortograficzny albo w przeglądarkę Mozilla Firefox. |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na zdjeciach nie wiele widać. Wiem, tylko że dom jest strasznie duży, pusty i ciemny. Kolory są nie dobrane, mebli prawie w ogóle nie widać ( może to przez te zdjecia ). Bryła jast wielka izupełnie nieurozmaicina, a ogród to tylko dróżka, stawik bez roślin, parę drzew owocowych i szklarnia.
Nastepnym razem postaraj sie dać większe zdjęcia ( kilkanie na każde jast uciążliwe, szczególnie dla tych co mają wolny internet) i robić je na wysokich ścianach, starając się jakby wejść do domu. Może w simach dom jest ładny, ale na zdjeciach tego nie widać. Myślę, że gdybyś poprawiła zdjęcia to efekt wizualny byłby o wiele lepszy. Ocena: 2/10 ( za to, że Ci sie chciało i sie odważyłaś ). |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
To, że nie używasz dodatków z neta wcale Cię nie usprawiedliwia.
Bjork (Mam nadzieje, że się nie obrazisz ;p) też nie używa gotowych setów z Internetu i jej domy no... wyglądają inaczej. Wejdź, zobacz, pooglądaj i wyciągnij na przyszłość wnioski - Skoro nie umiesz zagospodarować tak ogromnej bryły, buduj mniejsze. Dobieraj staranniej meble, tekstury i tapety, buduj ogrody. I na litość boską - zadaj sobie choć odrobinę trudu, żeby oglądającego zachęcić do obejrzenia i skomentowania budowli, bo to, tutaj, sprawia wrażenie jakbyś chlapnął pierwszymi lepszymi fotami (w marnej jakości i rozmiarach w dodatku), bez ładu i składu. |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Ponowna prosba O zamknięcie tematu
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|