![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny domek tylko że ma dodatki z netu
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
będzie do pobrania? nie musi być wersja umeblowana.
![]() |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 22
|
![]() Cytat:
A domek śliczny. Mi trochę przypomina domek letniskowy ![]() Ostatnio edytowane przez luja : 14.10.2007 - 19:56 |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Domek super. Doskonały dla jednoosobowej rodziny. Funkcjonalny. Ogródek można zrobić gdy sie zarobi. Jednym słowem C U D N Y.
![]() |
![]() |
#15 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła: Lubie takie proste i wyglądające na przytulny domek. 10/10
![]() Dach: Pasujący do klimatu tego domku , jednak lubie inne 9.5/10 Ogród:Żadnego niewidze , a nie lubie gdy domy nie mają ogrodu . 0/10 Kuchnia:Wszystko pasujące do siebie + ładne ustawienie i kolor pomieszczenia 10/10 Łazienka: Ładny kolor , podobają mi się kafelki , jednak zlew mi niepasuje 9/10 Salon:Troche bym zmieniła , dała więcej dekoracji 5/10 Sypialnia:Według mnie pusta i taka smutna ( ![]() Ale jak dom jest za taką cene to i tak 10/10 Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Janvier : 15.10.2007 - 09:34 |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Zauwarzyłem, że coraz więcej osób zaczyna robić małe domki (startery) i domek nie ma ogródka. Jest to starter ale z tył mogłeś dać jakieś ładne tanie roślinki i meble ogeodowe. Ale fajny pomysł z tymi... Hm... Jak to nazwać... Z tyłu domu... Chyba wiecie o co mi chodzi. Domek piękny wewnątrz. Pięknie umeblowałeś. Z maxisowych mebli ale udało Ci się. Nic dodać, nic ująć. *** OCENA 9,5/10 Za brak ogródka Cytat:
Półścianki dochodzą w Nocnym Życiu.
|
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 15
|
![]()
Odgrzewam starego kotleta...mało tego, nawet nic nie powiem...10/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mam nieprzyjemne wrażenie, że już ten domek widziałam.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Daje maksymalnie minimalne punkty 4/10. Niestety nie podoba mi sie. Ja rozumiem że właściciele koze mają (podobno kozy zjadają wszystko) a ta koza zjadła ogród! Niedość że w środku drzwi są najtańsze to jeszcze białe a żeby tego mało było to innego koloru niż łuk. Ściany wewnątrz okropne tak samo żółta podłoga w salonie NIEPOTRZEBNIE połączonym z sypialnią! NIEWYPAŁ i zrobiło sie 3/10!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|