![]() |
#651 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#652 |
Guest
|
![]()
Moja Simka zaszła w ciażę i jakiś czas potem została Złą Wiedźmą. Postanowiłam zmienić jej profesję i uczyłam ją Magii Światła. W tym czasie wybrałam jej aspirację - super płodność. Dwa razy zjadła też Zupę Na Pocieszenie Babuni. Gdy została Miłą Wiedźmą zaczęła rodzić. Pojawił się komunikat, że będą bliźniaki - dziewczynki. Wybrałam imiona i za chwilę pojawił się komunikat, że pojawi się nowe dziecko - chłopiec. Zdziwiłam się, bo nigdy nie żadna z moich simek (a było ich sporo) nie miała trojaczków naturalnie - tj. bez kodów czy hacków. Największe moje zdziwienie było jednak wtedy, gdy ujrzałam owego chłopca - był zielony!! Niestety gdy malec trochę podrósł karnacja zmieniła mu się na jasną. Szkoda.
Dodałabym zdjęcia ale niestety ta opcja nie działa w moich postach. |
![]() |
![]() |
#653 |
Guest
|
![]()
Pani Zadecka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
|
![]()
Co??? Czyzby sie upila?! Rany... U mnie za to chciala pocalowac goraco wampirzycé...
![]()
![]() |
![]() |
#655 |
Guest
|
![]()
U mnie w Weronie, brat Romeo założył rodzinę, miał żonę i dwoje dzieci i mieszkali tam, gdzie ich dziadkowie. Dziadkowie leżeli sobie w grobach i wiadomo - w nocy wychodzili. To akurat dobrze, bo żona i sim tego smima chciała zobaczyć ducha. O ile żona się wystraszyła i została spełniona jej azpiracja, to syn zrobił coś dziwnego.
Zobaczył ducha, wystraszył się i posikał. Dałam opcję wykąp się, ale on stał w kuchni i za każdym razem jak duch podchodził to siusiał. I tak chyba z sześć razy. Duch sobie poszedł a mój sim (nastolatek) rozebrał się cały i podszedł do umywalki, po czym nie wiem skąd wziął gąbkę i zaczął myć sobie krocze co trwało jakiąć godiznę. Ciągle dawałąm mu opcję wykąp się czy weź prysznic, ale on wolał się podmywać w umywalce w kuchni. |
![]() |
![]() |
#656 |
Guest
|
![]()
Dolinka(moje Otoczenie) przyszedł wampir i zaczął mi wsszytko wyjadac a na koniec sie zesikał i tak co wieczór!
|
![]() |
![]() |
#657 |
Guest
|
![]()
Ja raz miałąm samotnego simsa i wprowadziłam go do domku, wktóym już ktoś wcześniej mieszkał. A sim nie wszedł do domku, nie podlewał kawiatków, tylko wsadził łapy do kosza i zaczął jeść, wyżał chyba cały kosz :/
|
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|
![]()
Grałam Montekami i Patryk miał niedługo umrzeć. Więc starałam się o platynową aspirację. Kiedy umarł miał złotą, prawie platynową, ale kostucha przyszła z tancerkami hula i tymi kwiatami na szyi! A najdziwniejsze było to, że nie ma urny, po prostu jej nie ma. o_O
|
![]() |
![]() |
#659 |
|
![]()
U mnie ostatnio najdziwniejszą rzeczą, jaka zdarzyła się w TS2, to ulepienie NORMALNEGO bałwana przez simkę <lol2> Serio. Zawsze budowali mi tego z rogami, a tu proszę - niespodzianka... Po tylu latach grania, wreszcie się udało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
|
![]()
Mi ostatnio zdarzyło się coś takiego: sim kąpał się w basenie i kazałem mu wyjść, a on ni wyszedł tylko płyną przez całą parcelę później mi się gra zawiesiła i musiałem zrestartować kompa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|