![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
bryla jest zarypista, perfekcyjnie oddaje orientalny klimat, te okna, ta woda - wszystko jest jak najbardziej wporządku. w srodku trochę gorzej, a szczerze to beznadziejnie - wystroj wnetrza srednio przedstawia tradycyjne chinskie umeblowanie, w sumie mamy 21 wiek, ale jakis orientalnych akcencikow trochę tutaj by sie przydalo, chociaz kanapy, parawan czy mały wazonik - znacznie lepiej by to wygladalo, ale i tak jest dobrze, w zasadzie nawet bardzo. jezeli chodzi o glebsza opinie umeblowania, jakby patrzec na to dzisiejszym okiem - to calkiem, calkiem. troche 'zapaprane' jak dla mnie w pokojach, nie ktore rzeczy sie wrecz gryza ze soba (najbardziej drazni mnie pokoik dla dziecka, no po prostu go nie trawie) czyli podsumowujac wnetrze mnie troche zniechecilo co do dania ci tak wysokiej noty, ale bryla wszystko poprawia. w koncu sasiedzi nie wpatruja sie co jest w srodku, tutaj chodzi o bryle, o ogrod, o ten sliczny moscik i odpowiednio ustawione pietra - cud, miod i orzeszki. 5+. (poniewaz jestem nie zmiernie wdzieczna mojej kryteriom oceniania, 5 i to z plusem to naprawde niezla ocenka) gratulacje, masz talent dziewczyno
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ładny domek bez zarzutu. 10/10
Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:17 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Bryła + Dom z zewnątrz jest ładny. Takie było moje pierwsze wrażenie. + Wygląda na to, że włożyłaś w niego przynajmniej trochę pracy. Bo dom wygląda, jakby jej wymagał. + Ciekawy i oryginalny. Zdaje się, że widzę coś takiego po raz pierwszy. + Dobrze komponuje się z otoczeniem, wygląda jakby stał tam od dawna. + Ładna, naturalna kolorystyka. - Nie podoba mi się rozmieszczenie okien. Niesymetryczne, lekko chaotyczne. - Bryłę bym jednak urozmaicił troszkę bardziej. Przydałby się jakiś wykusz czy dobudówka. Wnętrze + Ładne, od początku sprawia bardzo dobre wrażenie. + Wnętrze jest ciekawe, meble rozmieszczone w fajny sposób... + Wszystko do siebie pasuje, nie licząc pianina. Zmieniłbym też kuchnię... + Widoczne jest zgranie kolorystyczne... - Kuchnia całkowicie nie pasuje do reszty domu. Pokój dziecka również nie za bardzo. Liczyłyłbym w nim chociaż na trochę japońskiego stylu. - Może się mylę, ale wydaje mi się, że przy urządzaniu niektóych pomieszczeń po prostu ściagnęłaś całe zestawy mebli z internetu. Nie podoba mi się to... Ogród + Jest tym czym być powinien - świetną otoczką dla domu. + Zdecydowanie inny niż wszystkie. Ciekawy, oryginalny pomysł! - Niestety staw jest trochę zbyt prostokątny, do tego wierzba wyrasta prosto z jego dna... - Niestety jest niefunkcjonalny. Przynajmniej na tarasach mogłabyś urządzić jakiś kącik wypoczynkowy czy coś. A tu tylko dwie ławeczki! Rozkład wnętrz -Niefuncjonalny. Jedna jedyna łazienka na parterze! Nie wyobrażam sobie schodzenia co rusz dwa piętra niżej tylko za potrzebą... Kuchnia i jadalnia na piętrze, daleko od salonu. Do tego do jadalni wchodzi się przez kuchnię... Jak już coś to na odwrót! Razem 6/10
|
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
10/10
No coment |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo fajny domek nie podoba mi się jedynie jego kolor na zewnątrz i ta zielona tapeta czy co to jest w pokoju niemowlaka nie lubię tego koloru a tak to domek bardzo ładny
![]()
#17 |
Reputacja: 15
|
![]()
Święta panienko! A przeczytał regulamin. Podobno starych tematów sie nie odnawia, a ten ma już z dwa lata!
#18 |
Guest
|
![]()
Ślicznie
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie no, bardzo ładny. Aczkolwiek w łazience na pierwszej fotce jest troszkę "nawalone".
Usunęłabym przedewszystkim dywan. Ale oprócz tego jest okey. Ocena końcowa: 7.5/10 Pozdrawiam, Di EDIT: Łuupss. Teraz spojrzałam na datę xD
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest super!!!! Skąd masz takie super meble?????
![]() ![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|